Mischa Badasyan hade sex med en ny man varje dag under ett helt år.
Mischa Badasyan hade sex med en ny man varje dag under ett helt år. - Foto: IVO HOFSTE/Faksimil Vimeo

Mischa låg med en ny person varje dag – det här lärde han sig efter ett år

Mischa Badasyan bestämde sig för att ha sex med en ny man varje dag. Nu har han avslöjat vad han lärde sig.


Konstnären Mischa Badasyan påbörjade sitt konstprojekt i Berlin 2014. I ett år skulle han ha sex med en ny man varje dag. Målet med projektet var att utforska ensamhet men också det som bland annat dejtingappar bygger på – tillfälliga förbindelser.

– Jag ville vara ärlig mot mig själv och min publik och göra ett projekt om ett viktigt ämne, nämligen ensamhet. Eftersom jag har aldrig varit i några förhållanden med kärlek ville jag göra min kropp till en installation för min ensamhet, säger Badasyan till Huffington Post.

Innan projektet, som han kallade för ”Save the date”, startades så kollade han upp olika saker som bland annat sin hälsa. Han berättar att han visste att han skulle lida mycket men att smärta var grunden i konsten.

Männen som Badasyan hade sex med fick inte veta något från början utan de fick reda på det efteråt. När projektet var klart så skapade han både filmer och bilder som beskrev känslorna han kände under projektets gång.

– Min sexualitet har förändrats mycket. Folk gjorde mig till någon ny varje gång. När jag träffade transmän kände jag mig annorlunda, när jag träffade straighta killar i Berlins prostitutionskvarter kände jag mig lite som en prostituerad själv. Jag betedde mig på samma sätt och mitt språk och mina kroppsrörelser liknade sexarbetarnas. Andra skapar mig och jag är en reflektion av andra.

Bildkälla: IVO HOFSTE

Badasyan berättade för tidningen att han grät första gången han hade sex och att han själv blev förvånad över hur hans känslor gick hand i hand med hans kropp.

Han hade sex med människor som var hiv-positiva och menar att han lärde sig att acceptera personer och om viruset i sig. En person han låg med hade två könsorgan och han menar att han då lärde sig om kroppen. Och något han också lärde sig om var våld då han under de sista månaderna inte kunde njuta av sexet utan att våld var inblandat.


– Jag var tvungen att slå eller smiska för att känna njutning. Det var väldigt nytt och väldigt märkligt för mig, säger han och berättar att han också fick väldigt mycket hat.

Badasyan menar att han nu hoppas att folk kommer att kunna använda alla dejtingappar som finns men utan att diskriminera folk.

– Ingen vill acceptera att de är deprimerade. Ingen pratar om ensamhet bland homosexuella. De vill bara visa upp en bra kropp och ett bra humör. Jag hoppas att de kommer att vakna nu, säger Badasyan till Huffington Post.

Här är två av filmerna som gjordes under konstprojektet.

SAVE THE DATE from Mischa Badasyan on Vimeo.

AGORA from Mischa Badasyan on Vimeo.

Nyheter24 har också skrivit om Brittany som hade sex med sin man varje dag i ett år.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
Man
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

1 timme sedan
Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.