Servitrisen fick 4 500 kronor i dricks – anledningen är underbar

Mannen hade tidigare hjälpt den generösa kvinnans mamma hon hade befunnit sig i en svår stund.


Händelsen ägde rum förra veckan på en restaurang i Dallas. Kasey Simmons hade serverat en kvinnlig gäst det billigaste på menyn, smaksatt vatten för tre kronor men fick 4 500 kronor i dricks från den givmilda kvinnan, skriver CNN.

På en servett hade kvinnan skrivit ett meddelande till Simmons där hon förklarade varför han fick den stora dricksen.

Simmons hade dagen innan handlat i den lokala affären och stötte då på dricksarens mamma. Han började prata med henne då hon hade sett ut att vara förtvivlad och ledsen. Simmons erbjöd sig sedan för att betala för hennes varor.

– Det kostade bara 17 dollar, men det handlar inte om pengar. Det handlar om att visa någon att du bryr sig, säger han till CNN.

På servetten som Simmons fann när han skulle duka av bordet förklarade kvinnan att hennes mamma hade varit ledsen på grund av att det var den tredje årsdagen av hennes makes död.

”På en av de mest deprimerande dagarna på året... då gjorde du min mors dag underbar. Du insisterade på att betala. Sa till henne att hon är en mycket vacker kvinna. Jag har inte sett henne le så mycket sedan innan pappa dog”, skriver CNN.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.