Pappan tog nakenselfie med sin dotter – nu hyllas han på internet

Lynge Korsgaard blev pappa för några månader sedan, och det är en sak som skrämmer honom.


Danska Lynge Korsgaard blev pappa till en liten flicka för ett par månader sedan, och nu har han postat en nakenbild tillsammans med dottern – med ett starkt budskap.

Han skriver att vi lever i en tid där det är onaturligt att vara naturlig, och att han är rädd för hur han ska kunna skydda sin dotter – från det onaturliga.

"Nästan alla av oss har en Facebook-profil där vi vill visa en bild av oss själva. En bild som är gömd bakom filter, vackra naturer, pooler och god mat. Vi hyllar tv-program där människor är onaturliga. Ju mer galen och självupptagen du är, desto större chans har du att bli stjärna", skriver han.

Lynge skriver att han är rädd för att vara naturlig, och är rädd för att sin dotter kommer känna likadant.

"Kvinnor kan inte längre amma på offentliga ställen. Lärare får inte kyssa sina barn på kinden och kvinnliga bröst censureras", skriver han.

Lynge avslutar sitt inlägg med en önskning. Han vill att hans dotter ska ha samma rättigheter som alla män.

"Jag vill att den här lilla flickan som ligger och tittar på mig ska få en framtid där en kyss på kinden och en smekning på handen inte är ett angrepp, där män och kvinnor står på samma sida av lika rättigheter. Jag vill ha en framtid för min dotter, där hon kan vara glad och naturlig för det hon är", skriver han.

Inlägget har fått tusentals reaktioner och han hyllas duktigt, läs hela här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!