Kvinnan skulle bara tanka bilen – men allt gick verkligen åt helvete

Det är inte lätt när det är svårt. Den här kvinnan fick uppleva det många av oss är rädda för ska hända.


En kvinna fick vara med om något riktigt sjukt när hon skulle tanka sin bil i den norska staden Harsted. Hon ville bara fylla på med lite bensin – men allt gick verkligen helt fel.


När hon hade tankat färdigt skulle hon köra vidare – men det gick inte. Hur mycket hon än tryckte på gasen så kom hon inte framåt.


Vittnen runt omkring såg då vad som pågick – hon hade glömt bensinpumpen i bilen. Flera började då tuta på kvinnan och till slut slutade hon.

– När hon klev ur bilen sa hon bara "nej, nej, nej, är det här möjligt?", säger Ronald Walquist, ett vittne på platsen, till Norska TV2.

Hela bensinpumpen hade alltså vält.



Ja, det är tydligen möjligt. Lisabeth Hogefeld, som arbetar på bensinstationen, berättar att de fick stänga av flera pumpar på grund av brandrisken, skriver BT.


/
Bil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

1 timme sedan
Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.