Här får han 10 000 volt genom kroppen – faller mot sin död

Trots publikens varningar fortsätter den unge mannen klättra upp i elstolpen.


Det var under ett publikt tal i Aracaju i Brasilien under måndagen med den avsatte brasilianska presidenten Dilma Rousseff som en ung man började klättra upp i en elstolpe. Man tror att han ville se bättre men folk runt omkring förstod direkt faran och försökte varna mannen.

I klippet kan man se honom ta av sig tröjan och glatt vinka till åskådarna på torget innan han fortsätter klättra. Då händer det som alla fruktat, mannen får tag i en av de strömförande ledningarna och får uppskattningsvis 10 000 volt genom kroppen. Mannen börjar brinna och faller sedan till marken.

Mannen fick en hjärtattack och avled på vägen till sjukhuset, skriver Daily Mail.

El
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad. Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i krock i Norrköping.", skriver polisen på sin hemsida.

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

En man hotar att spränga sig själv i luften vid Irans konsulat i Paris, rapporterar fransk radio.