Tre personer knivskurna efter vattenkrig – polisen tappade kontrollen

Tre personer inklusive en polis fick föras till sjukhus efter att det till en början fredliga vattenkriget blev väldigt våldsamt.


Klippet visar hur en man blir jagad i centrala London av en annan man med kniv. I bakgrunden blir en tredje person brutalt attackerad, även där av en knivbeväpnad man Polisen misstänker att de båda männen tillhörde samma gäng.

En stor folkmassa hade under tisdagen samlats i Hyde Park i London för ett spontant och fredligt vattenkrig. Men plötsligt bytte någon ut vattenpistolerna mot riktiga vapen och började jaga folk. På flera ställen blev det oroligt och polisen tappade några gånger kontrollen över situationen.

Folkmassan började även attackera polisen, bland annat kastade man glasflaskor mot polisen när dessa försökte skingra folkmassan. Polisen lyckades till slut få kontroll över situationen, då hade klockan passerat två på natten.

De två personerna som knivskars är inte identifierade av polisen. Deras tillstånd är oklart, skriver brittiska Metro.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.

Lycksele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Resultat efter trafikkontroll på Burträskvägen, Tjärn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

1 timme sedan
Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

1 timme sedan
Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.