Mamma sköt ihjäl sina två tonårsdöttrar – dödades av polis

Kvinnan brukade berömma döttrarna på sin Facebook, men något gick fruktansvärt fel och slutade med att mamman sköt ihjäl sina båda barn mitt på öppen gata.


Christy Sheats, 42, bodde i Texas med sin man och sina två döttrar. Hon brukade ofta berömma sina barn på Facebook och kallade dem senast i september för "mina två fantastiska, snälla, vackra, intelligenta flickor", skriver Metro UK.

Men något gick fel i familjens hem en dag, Christy mördade nämligen båda sina döttrar mitt på öppen gata. En av dem försökte fly ut på gatan men sköts av mamman som följt efter, den andra dottern var redan skjuten och kollapsade på vägen.

Barnens pappa ska ha ropat till sin fru "Snälla gör det inte, de är våra barn".

När polisen kom till platsen vägrade Christy släppa sitt vapen och sköts då av polisen, hon dog av sina skador. Polisen konstaterade att den ena dottern redan var död, men den andra fortfarande var vid liv. Men även hon dog senare på sjukhuset.

Varför modern valde att skjuta sina barn är ännu oklart. Det ska enligt Metro UK ha rört sig om ett familjegräl som spårat ur, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en gravid kvinna som sköts ihjäl i baksätet på en bil men barnet överlevde, och om fosterhemsplacerade, 17-åriga Jasmine som just fått barn, men nu utvisas barnets pappa.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.