Trina vaknade upp med en oväntad gäst i sovrummet.
1 av 5
Trina vaknade upp med en oväntad gäst i sovrummet. - Foto: Trina Hibberd/Facebook
2 av 5
- Foto: © Trina Hibberd/Facebook
3 av 5
- Foto: © Snake Removals
4 av 5
- Foto: © Trina Hibberd/Facebook
5 av 5
- Foto: © Snake Removals

​Trina vaknade upp mitt i natten – med en oväntad gäst i sängen

Den här kvinnan vaknade upp till mångas värsta mardröm. En fem meter lång orm slingrade runt i hennes hem.


Har du någonsin haft en mardröm om ormar som tagit över ditt hus? Då vet du hur det är att vakna upp kallsvettig med paniken i halsen.

Trina Hibberd fick erfara ungefär detsamma när hon vaknade upp mitt i natten i sitt hem i Queensland, i måndags. Men det var först när hon hade vaknat som paniken kom, skriver Daily Mail.

I hennes hall kröp nämligen en fem meter lång pytonorm, som tog sin in i hennes gästrum.


Vid halv fem-tiden på natten ringde hon ormfångaren David Goodwin som garanterade att besten vägde 30 kilo och var en av de största han någonsin sett.


– Hon var förståeligt panikslagen när hon ringde. Han var inte en liten sak, och han rörde sig mot sovrummet, berättade Goodwin för Daily Mail Australien.

Det var inte första gången Hibberd hade sett ormen. Hon misstänker att det är samma orm som har hängt uppe i taket sedan 2012, uppger Daily Mail.

– Han brukar slinga ner i poolområdet för mat och dricka, sen slingra sig tillbaka innan soluppgången om han inte hade fyllt magen av mat, skrev hon på sin Facebook.

För inte allt för länge sedan hittade svenska Ellen en orm i sin lägenhet. Men det finns ju även de som faktiskt vill ha en orm – som Travis som helt obekymrat gömde en i sina byxor.

Orm
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

Sveriges Radios app ligger nere

Sveriges Radios app i mobilen är delvis ur funktion. Felmeddelandet som visas för användare anger att SR har tekniska problem.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

1 timme sedan
Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.