Möt bodybuildern som tagit anabola steroider i 30 år

Kände du dig precis lite muskulös. Då kan du slänga dig i väggen. Den här mannen har mer eller mindre bott på gymmet.


Bodybuildern Rich Piana lever efter måttot: ”Whatever it takes” (vad det än tar). Och man kan säga att han tagit till minst sagt extrema metoder för att nå sin drömkropp.

I minst 30 år har har injicerat anabola steroider i sin kropp. Det tillsammans med en sjuk diet och hårt jobb gör att Richs kropp har nått helt sjuka höjder av kroppsbygge, skriver The Sun.

Han har alltid haft målet att vara bäst, vad det än kostar. Men han vill inte stanna här utan vill bli ännu större än vad han är nu (hur nu det ens kan vara möjligt!).

Han delar sin resa mot att bli ännu större med över en miljon lojala fans. Den nya resan kallar han för ”Bigger by day” (Större för varje dag som går). För att nå sitt mål injicerar han steroider, äter nio mål mat om dagen, tränar som en galning och dricker proteinshakes som är ”stora nog att dränka ett spädbarn i”.

Men han är medveten om vad han gör mot sin kropp.

– Om du har ett val mellan att vara naturlig och att ta sterioder så var naturlig. Det finns ingen anledning att ta steroider. Du bara gör illa din kropp och dig själv, säger han i en video postad på Youtube, enligt The Sun.

Han säger också att han inte ångrar någonting.

– Jag är nöjd med alla val jag har gjort och hur allting har blivit i mitt liv. Jag är helt nöjd med att jag valde att ta steroider. Min hälsa är okej, allting är bra.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Snyggt?
Tack för din röst!