Craig är 38 och har nyligen skaffat en Trump-tatuering.
Craig är 38 och har nyligen skaffat en Trump-tatuering. - Foto: Facebook / TT

Dave har skaffat en Donald Trump-tatuering: "Folk jämför den med Hitler"

Folk som varit kritiska mot Daves Donald Trump-tatuering har liknat den med att tatuera in Adolf Hitlers ansikte.


Donald Trump vann det amerikanska presidentvalet. Även om han tekniskt sett inte fick flest röster från det amerikanska folket.

Många var upprörda, men väldigt många var glada och såg det som ett långfinger mot etablissemanget. En sån person är brittiske Dave Singleton, 38, som älskar Donald Trump.

På sin vänstra vad har han tatuerat in den valda presidenten – med orden "In Trump We Trust". Och det är väl mer kontroversiellt än en Biltema-tatuering?

– Jag håller inte med om allt som Trump säger, men jag trot att han är mannen som kommer vända saker rätt i USA, säger Dave till brittiska Metro.

Facebook

Tatueringen kom till efter att tatueraren Craig Bartlett la ut en annons på sociala medier där han erbjöd en tatuering av den kontroversiella Republikanske presidenten – helt gratis.

Dave nappade snabbt på erbjudandet då han tycker att motståndaren Hillary Clinton är för "stor del av etablissemanget" och håller med om mycket av det som Trump säger. Men reaktionerna har varit delade.

– De flesta negativa kommentarerna jag har fått kommer från amerikaner. Vissa har jämför det med att skaffa en Hitler-tatuering, men vad jag vet så är inte Trump för massmord. Jag hade skaffat den även om han förlorade valet, säger Dave.

Facebook

Tatueringen tog sju timmar att bli klar och gjordes på Just Add Ink i Poole, Dorset i sydvästra England. Craig som gjorde tatueringen har en förklaring till sitt erbjudande.

– Han är sådan stor karaktär och vi på studion visste att det här måste göras, säger Craig.

Facebook. Craig är tatueraren bakom Trump-tatueringen.

Även han tror att Trump kommer styra upp USA och föredrar honom framför Hillary. Han ser det dock mest som "en kul grej" och tog som sagt ingenting betalt, skriver brittiska Metro.

Läs också om Per som tatuerade in ett roligt budskap ovanför sin penis – eller om killen som tatuerade in en klockren uppmaning till sina kunder.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du tatuera in Trump?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.