1 av 2
- Foto: TT
2 av 2
- Foto: Faksimil blog.bumble.com

Dejtingappens nya regler – de här bilderna kommer att förbjudas

Reglerna är satta för att man ska tänka på hur man beter sig på appen.


Är du en person som hänger mycket på dejtingappar så har du nog sett många olika selfies som profilbilder. En klassiker är en selfie i spegeln där man ser personen i fråga stå med en glatt leende.

Det är precis den här typen av selfie som är förbjuda i dejtingappen Bumble. På företagets blogg har de skrivit och illustrerat vilka typer av bilder som är okej och vilka som inte är okej.

Om man vill ha en bild där man har badkläder på sig ska man vara på stranden eller i havet. Men får alltså inte stå inomhus framför spegel till exempel då det påminner för mycket om underkläder.

Man får inte heller ha bilder på sig själv i underkläder, skriver Metroxpress.

Reglerna är satta för att man framför allt ska tänka på att hur man beter sig i appen är hur man skulle bete sig i verkligheten.

Men också för att de profiler med spegel-selfin är de profiler som många bara bläddrar förbi. Samt att 86 procent av de konton som blir anmälda är profiler med spegel-selfin.

På bloggen menar de att man ska föreställa sig att man är på en restaurang när man är på appen. För man skulle kanske inte gå på restaurang i bara underkläder.

Bildkälla: Faksimil blog.bumble.com

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du reglerna verkar bra?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Förberedde kokainsmuggling – hamnanställd döms

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?