Nu tatuerar flera tjejer små kronor på fingret – anledningen är så bra

Den här trenden är här för att stanna, helt klart.


Bloggerskan Constance Hall är känd för att kämpa för kvinnors rättigheter och inspirera kvinnor världen även. Och nu har hon skapat en trend, som sprider sig över hela världen.

Och det är inte en vanlig trend, som ofta dör ut efter ett tag, utan en trend som kommer stanna. En av hennes följare hade nämligen tatuerat in en liten krona på fingret, något Constance valde att lägga upp på sin Instagram.

Till bilden skrev hon texten "En av våra Queens tatuerade den här på sig själv för att hon är en jävla queen även fast hon kämpar med att bli gravid och tar alla typer av hormonläkemedel. Fortfarande en Queen. Alltid en Queen. Jag önskar önskar henne en värld av lycka och är inspirerad av henne. Tänker att vi alla kanske borde skaffa en sådan tatuering?".

Och ja, tjejer hakade på det här. Det började med att några fler gjorde tatueringen.

Och sedan ännu fler. Bara för att påminna dem själva om att de alltid är Queens.

Vilken underbar trend, eller hur?


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du också ha en krona?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 19 april

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny dna-metod kan identifiera brottsoffer

1 timme sedan
En ny dna-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.