En uppdatering är på väg.
En uppdatering är på väg. - Foto: Pixabay

Snart kommer en ny uppdatering till Snapchat – och den förändrar allt

I den nya uppdateringen kommer egentligen hela idén med att Snapchat lever i nutiden förändras.


Nu är vi vana med hur Snapchat ser ut. Och egentligen hur det ska se ut. Det ändras nu. Helt och hållet. Och inte bara att det antagligen kommer reklam i din story som Nyheter24 skrivit om tidigare.

I den nya uppdateringen kan du ladda upp gamla bilder på sin story. Det är dock bara en av förändringarna i Snapchats nya "Memories". Det som händer är att det skapas en kamerarulle i Snapchat där du kan välja att importera existerande snaps eller dela gamla klipp.


Sen finns det också en hemlig knapp där "känsligt" material kan låsas med lösenord så att ingen ska kunna se det utan tillåtelse.


Det här är en stor uppdatering som skiftar Snapchats fokus från nuet till dåtiden skulle man kunna säga. Det kommer dock bli så att de gamla bilderna får en ram som det står att det är ett "memory", rapporterar TechCrunch. Tänk på att den nya funktionen är helt privat – om du inte väljer att dela bilden eller videon. Det är mer av ett hjälpmedel.

Funktionen kommer att finnas vid sidan om de vanliga snapsen. Där kan du bläddra i ditt eget fotoalbum.

Det som kan vara en fördel är att istället för att spara din snap till ditt bibliotek på mobilen så sparas den istället i den nya funktionen.

Det kommer också att finnas en överkurs med redigeringsmöjligheter.


Snapchat satsar på att uppdateringen med "Memories" ska finnas tillgängliga över hela världen inom en månad.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Memories verkar bra?
Tack för din röst!