Då beslöt han sig för att hota henne.
1 av 3
Då beslöt han sig för att hota henne. - Foto: TT
Det hela har nu polisanmälts.
2 av 3
Det hela har nu polisanmälts. - Foto: TT
Texten handlade om att Bob Dylan-fans inte är speciellt bra i sängen.
3 av 3
Texten handlade om att Bob Dylan-fans inte är speciellt bra i sängen. - Foto: Ap

Här är Tobbe Mårtenssons hot mot Cissi Wallin

När Cissi Wallin skrev en text om Bob Dylan hade hon inte räknat med att hon skulle få grova sexuella hot.


Cissi Wallin är känd som bloggare och krönikör, och här om dagen blev hon mycket uppmärksammad för krönikan "Dylan-män, släpp guran och lär er slicka istället” som publicerades i tidningen Metro.

Texten handlade om män som gillar Bob Dylan, tar sig själva på för stort allvar, som har en väldigt skev kvinnosyn och som är kassa i sängen.

Och en som verkligen kände sig utpekad vad den före detta lokalpolitikern Torbjörn Mårtensson, som Nyheter24 tidigare skrivit om. Mårtensson var länge partiledare för skånska lokalpartiet Riksdemokraterna. I en arg video säger Mårtensson att hans fru ska låna ut honom till Wallin.

"Då ska du få dig en sån jävla omgång rätt upp i körsbärsstolgången", säger Mårtensson i sin video, och säger också att Cissi Wallin ska bli "så jävla genomknullad" att hon kommer att skrika.

– Jag blev chockad över att han var så skamlös. Det verkar som att han tagit det jag skrev väldigt personligt, säger Cissi Wallin till Nyheter24.


Hon menar att hon tyvärr är van vid hot och kränkningar, och hon tar inte Mårtenssons snack på så stort allvar, även om hon tycker det är sjukt.

– Det handlar om makt, han vill trycka dit mig och skrämma mig. Jag tror inte att han egentligen vill att jag ska komma hem till honom, det handlar bara om makt, säger Cissi Wallin till Nyheter24.

Cissi Wallin har nu polisanmält Mårtensson.

Här kan du se videon (varning för grovt språk):

Nyheter24 har kontaktat Mårtensson, men han är inte intresserad av att kommentera händelsen. Däremot har vi skrivit om honom och all skit han haft för sig tidigare. Läs om det här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.