Det här är till dig som alltid är sen

Johanna Nordström: "För jag har ju all tid i världen för dig. Det är ju dig min värld kretsar kring. Jag kan vänta. Ingen jävla fara".


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Helvete vad trött jag är på att vänta på er.

Ibland vill jag köpa en klocka till varenda en av er och sätta den på er fucking hand så ni klart och tydligt ser vad klockan är. Men jag vet att det inte kommer att hjälpa.

För jag tror helt ärligt att ni skiter i det. Ni bryr er inte. Jag står och väntar på er vid platsen vi bestämt att vi ska ses. Jag står där på exakt den tiden vi sagt, ibland till och med tio minuter tidigt för att vara ute i god tid. För vem älskar inte att få tio minuter extra med en person? Tydligen är det bara jag.

Jag har på något sätt lyckats omge mig med personer som dessa. Såna som på något sätt inte kan passa tider. De ser att jag är irriterad när de kommer där femton minuter sent. De vet att de är fel. För det finns inget värre än när jag står där och skickar iväg ett sms och frågar vart min vän är för, bara för att få ett svar som lyder ‘’går hemifrån nu’’. Åh, vad härligt att du går hemifrån 15 minuter efter att vi skulle ha träffats.

För jag har ju all tid i världen för dig. Det är ju dig min värld kretsar kring. Jag kan vänta. Ingen jävla fara.

Vissa av mina vänner har till och med börjar ljuga om var de är när jag ringer och frågar. För de vet att helvetes jävlar vad jag kommer bli förbannad om jag visste att de är sena igen.

Är det inte mer än rätt att bli irriterad över något sådant? Bestämmer man att ses en speciell tid så ses man den tiden. Man ses inte femton jävla minuter efter. Då hade jag väl för fan sagt den tiden i stället.

Kommer ni sent till jobbet också? Säger ni till chefen när hen ringer och frågar vart du är när du skulle börja för tjugo minuter sedan, att du åker hemifrån nu? Eller är jag mindre viktigt bara för att jag inte är ditt jobb?

“Fint folk kommer sent” säger de. Så fan heller. Respektlösa människor kommer sent. Punkt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hatar du också när folk kommer sent?
Tack för din röst!