Näthat
1 av 2
Skådespelaren Alexander Karim skriver om det näthat han har tvingats utstå - Foto: Baker Karim/Faksimil
Svensk
2 av 2
Alexander Karim. - Foto: Baker Karim

Alexander Karim: Förlåt, men du är helt dum i huvudet

Debattören: Det måste finnas annat du kan lägga din tid på istället för den språkliga våldtäkt du distribuerar varje dag.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Alexander Karim är skådespelare.

Du kan följa honom på twitter här: @AlexanderKarim

”Fy fan vad trött jag blir på negerjävlar o pack som du som tror att dem är bättre än äckta svenskar som byggt upp det här landet från grunden. Ni skall inte vara här!!!! Sluta skriva dina äckliga texter och flytta till baka till dem som vill ha er!!!”.

Texten trillar ner i min brevlåda på Messenger och jag blir alldeles kall. Vem har skrivit det här? Vad har jag gjort för att förtjäna hans hat? Och varför kan han inte skriva?

Jag är trött. Trött på folk som hävdar att jag inte är svensk trots att de knappt kan stava. 19-åriga skitungar beväpnade med ett tangentbord, ett alfabet utan vett att kunna sätta ihop en sammanhängande mening. Mentala barnrumpror som tycker att det är deras rätt att attackera mig och många andra, inte för något vi sagt eller gjort utan för att vårt pigment är mörkare än deras.

”Dem tror att Negern kommer att bli kännd för att han skriver i den här skittidningen varje vecka! Jävla PK-Skit!!!!!!!”

Lär dig skilja på De och Dem, imbecill!

Jag är trött på att använda fikonspråk och vackra formuleringar för att förklara din dumhet. Så jag säger det på ren svenska. Du är helt jävla dum i huvudet!

Du som skickar mig meddelanden på Facebook mitt i natten och kallar mig ”negerjävel”. Du som med felstavade meningar och tvivelaktig grammatik anklagar mig för att vara sverigefientlig. En fiende av staten. Du är, vad? 19-23 år gammal? Och vad innebär det i praktiken?

Jo;

Jag har gått i skolan längre än du

Jag har betalat mer skatt än du

Jag har talat svenska längre än du

Jag har bott i Sverige längre än du

Ergo; jag är mer svensk än du. Eller?

Det måste finnas annat du kan lägga din tid på istället för den språkliga våldtäkt du distribuerar varje dag. Något är du väl bra på? Dina särskrivna haranger kan väl inte vara höjden av din kreativitet. Jag vägrar att tro det. Jag får inte tro det. Inte så länge vi har allmän rösträtt.

Tänk om du egentligen är en fantastisk musiker, konstnär, matematiker, uppfinnare, läkare eller lärare? Tänk om den tid du lägger på nattliga uppstötningar mot dina hatobjekt i cyberrymden kunde lagts på att jobba på att förverkliga ditt sanna öde?

”Jag hatar dig ditt svarta kräk”

Är det verkligen det du föreställde dig att du skulle göra med ditt liv när du var liten?

Nej, se nu till att torka snoret från nästippen och ge dig ut i livet och gör lite nytta, pojkvasker. För de tandlösa attacker du ägnar dig åt om kvällarna slösar inte bara din tid utan tvingar mig att skriva en sån här text i syfte att uppfostra dig där dina föräldrar uppenbart misslyckats. Att våldföra sig på språket som du gör är inte bara tragiskt,

det är direkt sverigefientligt.

/Din pappa i cyberrymden

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren:

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Påsktrafiken kan bli intensiv när många i dag ger sig iväg för helgfirande - särskilt till fjällen. Man kanske behöver lite extra tid så se till att ta höjd för det, säger Felicia Danielsson, kommunikatör på Trafikverket.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka, Hököpinge", skriver polisen på sin hemsida.

Man mördade bekant med sparkar och slag

En 42-årig man döms till 16 års fängelse för att ha mördat en man i 65-årsåldern i Mölndals kommun, skriver GP.