Michelle beställde ett par nätstrumpbyxor från Kina.
1 av 3
Michelle beställde ett par nätstrumpbyxor från Kina. - Foto: Privat
Och blev lite förvånad när hon såg hur de såg ut i verkligheten.
2 av 3
Och blev lite förvånad när hon såg hur de såg ut i verkligheten. - Foto: Privat
Men till slut blev det bra.
3 av 3
Men till slut blev det bra. - Foto: Privat

Michelle köpte strumpbyxor på nätet – trodde att något var fel

Michelle beställde strumpbyxorna för nio kronor från den kinesiska hemsidan Aliexpress och fick vänta ett tag innan leveransen kom fram.


Du kanske har lagt märke till att nätstrumpbyxor har blivit väldigt populär den senaste tiden?

Någon som beställde hem ett par var 25-åriga Michelle från Göteborg. Men när hon fick hem paketet så trodde hon att någon inte stod rätt till med strumpbyxorna, även om det visade sig att allt var som det skulle.

Strumpbyxorna kostade nio kronor på den kinesiska hemsidan Aliexpress och Michelle vänta ungefär tre månader innan leveransen kom fram.

– Jag trodde inte ens att de skulle komma fram till Sverige men när de kom och jag öppnade paketet så började jag asgarva för jag har aldrig sett hur de strumpbyxorna ser ut, säger Michelle till Nyheter24.

Så här såg strumpbyxorna ut.


Bildkälla: Privat

– När jag såg strumpbyxorna trodde jag att jag aldrig skulle kunna få på mig dem. Men efter 25 minuters kämpande kom de väl på och till slut såg dem snygga ut på.

Efter det så bestämde hon sig för att lägga upp en bild på nätstrumpbyxorna i en stor Facebook-grupp där många tyckte att det var roligt. Men i kommentarsfältet fick Michelle berättat för sig att det var just så där som strumpbyxorna skulle se ut och att det inte alls var något konstigt med dem.

– När jag la upp bilden i gruppen slutade inte folk att kommentera och gilla bilden. Många skrev att jag gjorde deras dag och det var många roliga kommentarer. Jag visste ju inte att de var så strumpbyxorna skulle se ut, de såg bara långa och roliga ut, säger Michelle.

Någon som också köpt något på nätet var Charlotte som köpte ett ägg, några veckor senare kläcktes det.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du köpt något från Aliexpress?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Anhöriga släppta efter markmord

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

1 timme sedan
Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.