De tränar tillsammans varje dag – kallas för "världens mest vältränade par"

Tillsammans har paret Simeon och Chanel över åtta miljoner följare på sociala medier.


Simeon Panda, 30, och Chanel Brown, 24, från London tränar tillsammans varje dag. Nu kallas de för ”världens mest vältränade par” och har på sociala medier sammanlagt runt åtta miljoner följare.

Simeon ska lansera ett eget märke med kläder och gymassessorer. Chanel har en egen serie av träningsguider, som heter "The Tone & Curve Plan".

Idag reser Simeon runt i världen och går på fitnessevenemang och fans ber om att få ta selfies med honom. Chanel driver också en skönhet- och livsstilsblogg och säger själv att hon är "beroende" av styrketräning.

Men att många fan vill ta bilder med pojkvännen är inget hon blir svartsjuk på.

Livet har dock inte alltid sett ut som det gör idag för paret.

– Jag kom in i träningen när jag var 15 år och startade med dumbbell på toaletten, berättar Simeon för Daily Mail.

Han berättar att han var ganska liten som tonåring. Han blev sedan förälskad i tyngdlyftning från första gången han testa det.


Han slutade på sitt jobb i december 2013 och åker nu runt i världen och håller träningsseminarier och medverkar som domare i tävlingar i bodybuilding.

Han träffade sin flickvän Chanel 2012 och berättar för sajten att han blev tagen av hennes skönhet på både insidan och utsidan. Men de blev inte ett par då utan det var några månader efter att paret gick på sin andra dejt 2014 som de blev tillsammans.

Idag tränar paret ungefär en och en halv timme varje dag och pushar varandra till att göra det bästa de kan.

– Vi är båda väldigt bekväma i oss själva och i relationen, säger Chanel till Daily Mail.

Paret vill sprida positivitet till andra och hoppas de kan motivera personer genom att dela med sig av deras liv på sociala medier.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
par
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du om att träna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.