Jenny Moen försökte komma på ett sätt att få sin dotter att sova utan att ligga på sin mammas arm.
1 av 6
Jenny Moen försökte komma på ett sätt att få sin dotter att sova utan att ligga på sin mammas arm. - Foto: Privat
Så hon sydde en kudde. Tanken var god, utförandet kanske inte riktigt lika lyckat..
2 av 6
Så hon sydde en kudde. Tanken var god, utförandet kanske inte riktigt lika lyckat.. - Foto: Privat
Så. Läskig. Hand. :O
3 av 6
Så. Läskig. Hand. :O - Foto: Privat
Jenny provlåg på kudden när hon var färdig med den och tyckte att den kändes bra. Men den skulle mottas betydligt mindre bra av dottern när hon vaknade på morgonen.
4 av 6
Jenny provlåg på kudden när hon var färdig med den och tyckte att den kändes bra. Men den skulle mottas betydligt mindre bra av dottern när hon vaknade på morgonen. - Foto: Privat
Skräckkudden a.k.a. "mormors avhuggna hand". Här i en uppdaterad pimpad variant.
5 av 6
Skräckkudden a.k.a. "mormors avhuggna hand". Här i en uppdaterad pimpad variant. - Foto: Privat
Det är inte första gången Jenny har visat upp exempel på riktigt svart härlig humor. Som här, när hon gjorde smyckeshållare av dotterns gamla handproteser.
6 av 6
Det är inte första gången Jenny har visat upp exempel på riktigt svart härlig humor. Som här, när hon gjorde smyckeshållare av dotterns gamla handproteser. - Foto: Privat

Jenny ville få sitt barn att sova själv – galna idéen gjorde dottern livrädd

Vissa snilleblixtar är bättre än andra. Jenny Moens uppfinning kommer kanske inte gå till historien som den mest lyckade.


Jenny Moen, 33, från Vänersborg har en allt annat än politiskt korrekt humor. Men det kanske är det just det som gör den så extra briljant också.

I familjen finns det tre barn, två äldre söner och en dotter som är drygt 4 år. Dottern brukar vilja sova på sin mammas arm, som så många andra barn.

Men att med en avdomnad arm försöka lirka sig bort från ett sovande barn är inte det lättaste, det vet nog många som lever med barn.

Då fick Jenny en snilleblixt. Hon skulle sy en omfamnande armkudde åt sin dotter, så att hon fick ha sin egen arm ifred. Klockan var nästan midnatt när hon började sy så tyst hon kunde, för att inte väcka dottern.


– Det började mest som ett skämt. Jag var så övertrött att jag knappt visste var jag var. Sen när jag skulle stoppa själva handen så såg den ut som handen i Scary Movie. Jag tog kort på den och skickade till en kompis och sen skrattade vi så vi grinade, säger Jenny Moen till Nyheter24.


Mysig kudde? Eller läskig skräckkomedi?

Bildkälla

När armkudden var färdigsydd så provlåg Jenny den och tyckte att den kändes bra, så hon la in den bredvid sitt sovande barn.

– När jag vaknade imorse så hörde jag henne gallskrika "har du huggit av mormors arm?" Nej, jag har sytt en kudde åt dig, kan du inte tycka om den lite? Stackars barn. Jag får väl betala terapi för henne sen, säger Jenny med ett skratt.

Pimpad kudde, lite mindre läskig nu. Bildkälla: Privat

Jenny tycker att det är viktigt att bjuda på sig själv, men är också medveten om att de har riktigt svart humor i familjen.

Hon delade med sig av bilden på den läskiga kudden i flera stora grupper på Facebook, där dotterns reaktion mottogs med både skratt och förfäran.

Till saken hör att dottern saknar en arm. Jenny berättar att hon vid ett tidigare tillfälle tillverkade smyckeshållare av proteserna som dottern använde när hon var mellan 5 månader och ungefär 3 år.

Även den skapelsen delade Jenny med sig av och en del reagerade starkt över bilden.


"Jaja, sexy bitch kanske inte passar i en fyraårings rum, men hon kan ju inte läsa. Dessutom hade jag inga andra krukor i passande storlek och hon tycker att den är så glittrig och fin!" skrev Jenny som en kommentar till den uppseendeväckande bilden.

– Vissa har reagerat negativt, men folk får väl ha lite humor? Om inte annat kan jag dela med mig, jag har så det räcker och blir över, konstaterar Jenny med glimten i ögat.

Bildkälla

En annan smart uppfinning för barn vid läggdags, var den som Anna fixade åt sin dotter när hon var rädd för monster under sängen. Här kan du ta del av hennes smarta knep.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tycker du om armkudden?
Tack för din röst!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.