Rana, 21, från Stockholm råkade ut för en riktigt pinsam raggningsbluff.
1 av 6
Rana, 21, från Stockholm råkade ut för en riktigt pinsam raggningsbluff. - Foto: Privat/Instagram/Montage
Hon hade pratat med killen ett bra tag i både telefon, via chatt och sms. Det var lite smålögner här och där som gjorde henne misstänksam. Men den här bilden tog priset.
2 av 6
Hon hade pratat med killen ett bra tag i både telefon, via chatt och sms. Det var lite smålögner här och där som gjorde henne misstänksam. Men den här bilden tog priset. - Foto: Privat
Här har han fortfarande ingen aning om att Rana har gått full blown FBI på killen.
3 av 6
Här har han fortfarande ingen aning om att Rana har gått full blown FBI på killen. - Foto: Privat
När hon konfronterade killen kom han med den konstigaste ursäkten.
4 av 6
När hon konfronterade killen kom han med den konstigaste ursäkten. - Foto: Privat
Här ledsnade Rana totalt.
5 av 6
Här ledsnade Rana totalt. - Foto: Privat
"Alltså, vi tjejer brinner för att sänka killar. Speciellt killar som ljuger" säger Rana med glimten i ögat till Nyheter24.
6 av 6
"Alltså, vi tjejer brinner för att sänka killar. Speciellt killar som ljuger" säger Rana med glimten i ögat till Nyheter24. - Foto: Privat

Rana, 21, avslöjade raggets bluff: "Vi tjejer brinner för att sänka killar som ljuger"

Att många killar gillar att skryta om pengar och framgång är inget nytt. "Men de måste fatta att vi tjejer är FBI", säger Rana till Nyheter24.


Rana, 21, från Stockholm hade snackat ett tag med en kille som kontaktade henne via Facebook. De hade kontakt både via chatt, sms och ibland också på telefon. Men ganska snart märkte hon att han verkade ljuga och överdriva vissa detaljer.

– Han ljög inte om det han jobbade med, utan det var mer om pengar och vad han äger och så. Han ville måla upp en bild av sig själv som the perfect guy helt enkelt, säger Rana till Nyheter24.

Små vita lögner är lätta att komma undan med, men tidigare i dag tabbade sig hennes nätflört totalt, när han skickade en bild till henne som såg alldeles för bra ut för att vara sann.


– Han försökte rädda sig själv, men det gick inte så bra. Jag förstår inte vad han tänker med, jag är liksom inte född i går, säger Rana.


Hon bestämde sig för att hitta originalbilden, för den han skickade kunde knappast vara hans egen enligt Rana.

– Jag gick in på killens Instagram och gick in på alla livsstilskonton han följde. Jag scrollade och scrollade och sen bara hoppade jag till av adrenalin när jag hittade bilden han hade snott.


Bilden är från det välkända Instagramkontot @iamdarioimbimbo, som har över 84 000 följare. När Rana konfronterade killen försökte han komma med en halvdan ursäkt.


Men den genomskådade hon direkt.


Peppad av sin egen detektivförmåga la hon upp en anonymiserad skärmdump på deras konversation i gruppen Pink Room på Facebook.


Inlägget fick på kort tid över tusen reaktioner från andra tjejer som var lika exalterade över bluffen som Rana själv.


– När jag satt och försökte leta efter killen så sa min kompis att jag borde testa att googla efter bilden också och det kunde man tydligen. Det här kommer bli värsta FBI-grejen i framtiden, jag kan ju köra ett eget företag och leta upp folk på mindre än en kvart, säger Rana med ett skratt.


Efter det halvhjärtade försöket från killens sida att låtsas som att han inte alls hade blivit påkommen, så slutade Rana att svara på hans meddelanden.

Som ung singeltjej upplever hon att killar ofta skryter om pengar och framgång för att imponera.

– Men de är så jävla dåliga på det. De måste fatta att vi tjejer är FBI. Alltså, vi tjejer brinner för att sänka killar. Speciellt killar som ljuger. Han har inte hört av sig mer nu, jag tror han skäms ihjäl.

En annan betydligt smartare bluff, var den då Narmin lyckades få tusentals sugna tjejer att storma hennes heta kusins Instagramkonto nyligen. Och undrar du också varför människor ljuger? Här är vetenskapen bakom det trista beteendet.

Glöm inte att ladda ner vår app för de roligaste nyheterna – både via Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur pinsamt?
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.