Elaina och Nino skulle ta en fin bild – men det gick fruktansvärt fel

Paret skulle ta en fin bild vid fontänen men det slutade absolut inte som någon av de hade planerat.


Att ta en bild med sin bae kan vara underbart, speciellt flera år senare när man kollar tillbaka på minnena och gläds åt det fina man har.

Det här paret bestämde sig för att föreviga ett speciellt minne med en bild.

Elaina Vecchio och hennes pojkvän Nino poserade vid en fontän för att få till en riktigt fin komposition. Men det slutade inte som planerat och det som inte får hända hände, vilket även Indy100 har skrivit om.

Bildkälla: Twitter

De var nog lite för ivriga för att få till den perfekta bilden.

Bildkälla: Twitter

Det slutade med att paret ramlade ner i vattnet. Plums. Men det blir i alla fall ett minne att skratta åt.

Bildkälla: Twitter

Elaina publicerade sedan bilderna på Twitter där hon fick många att skratta åt parets lilla misstag. Sedan tweeten publicerades har den retweetats runt 74 000 gånger.

Och vi förstår varför folk tyckte att det var hysteriskt kul. Man börjar ju nästan skratta av att bara inbilla sig det i huvudet.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tar du selfies med din älskling?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.