Jennas grannar hade högljutt sex – fick oväntat svar när hon bad dem vara tysta

Jenna skrev ett brev till sina grannar och bad de att vara lite mer tysta när de hade sex. Svaret hon fick tillbaka hade hon nog aldrig väntat sig.


Jenna Levine studerar i New York och bor ganska trångt och inte nog med det så är det är väldigt lyhört. Hennes grannar hade väldigt högljutt sex, vilket Jenna tröttnade på att höra så hon skrev en lapp.

Hon frågade grannarna om de kunde vara lite mer tysta när de hade sex. Hon påpekade också att det inte var så kul att behöva bli påmind om att vara singel när man försökte ta en tupplur, rapporterar Mirror.

Bildkälla: Twitter

Hon fick då tillbaka ett oroligt konstigt och oväntat svar som inleddes med "Kära grannar".

Personen fortsätter brevet med att förklara att de inte visste hur mycket det lät.

"Det kan vara upphetsande att låta mycket, vilket uppenbarligen du fått lida för. Jag ber uppriktigt om ursäkt för detta. Hoppas att det inte hänt alltför ofta och så vill jag tacka för ditt otroliga och hysteriskt roliga kort" stod det i brevet.

Sedan berättar personen att Jenna inte kommer vara ensam för alltid och att även hon skulle hitta rätt person att vara med.

Jenna fick även en chokladkaka.

Bildkälla: Twitter

Jenna delade sedan sin historia om grannarna som hade sex på Twitter och den blev väldigt viral och har i skrivande stund gillats över 100 000 gånger.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!