Hon dyker upp i brudklänning på första dejten – då reagerar killarna så här

Den här kvinnan dyker upp på första dejten i en ovanlig outfit – en brudklänning.


Laura Bubble är komiker och har ägnat sig åt ett speciellt prank för att visa sitt oerhört seriösa engagemang. Hon har dykt upp i en väldigt ovanlig outfit på första dejten med olika killar – nämligen en brudklänning.

Hon hittade olika män på Tinder och dök sedan upp i en brudklänning när det var dags att ses. Och det bästa av allt? Alla olika reaktioner hon möttes av fångades på film.

”Jag tänkte att vi kunde bli vänner på Facebook, så att vi, liksom, kan göra det officiellt”, säger hon till en av männen.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Hon gör allt för att samla in pengar till "Stand Up to Cancer" och i videon nedan kan du se alla reaktionerna, skriver Independent.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna ha på dig en brudklänning på första dejten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 19 april

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny dna-metod kan identifiera brottsoffer

1 timme sedan
En ny dna-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.