Zoes arga lapp äger totalt.
Zoes arga lapp äger totalt. - Foto: GIPHY / Twitter

Femteklassaren Zoe skrev en lapp till en kille i klassen – och den äger allt

Mellanstadieeleven Zoe lackade ur fullständigt på den ovälkomna uppmärksamheten från en kille i klassen.


Glöm alla trötta sexistiska och gubbiga budskap i stil med "här är reglerna för att få dejta min dotter." Den här unga tjejen sätter sina egna regler och hon gör det som en baws.

Femteklassaren (i USA motsvarande ungefär en 10-åring) Zoe skrev en dag den här episka listan över regler för killar – specifikt en vid namn Noah – att förhålla sig till.

Det hårda budskapet skrevs med olika färgglada färgglada tuschpennor och upptäcktes av hennes lärare, som delade med sig av en bild på lappen till sin väninna.

Bland annat förbjuder hon Noah från att ta henne på axeln, egentligen får han helst inte tilltala henne ens. Noah uppmanas att läsa igenom reglerna 500 gånger. Om han bryter mot reglerna kommer hon att ringa sin pappa, sin mammas kompis, bonusmamman och till och med en vaktmästare hon känner.

Bildkälla

Väninnan som "höll på att dö" av lappen delade med sig av den på Twitter och retweetsen började såklart hagla in. Inte så konstigt, när en är ett sånt omedvetet humorgeni som Zoe.

Kompisen ska sen ha fått höra från läraren att anledningen till att Noah är så betuttad i Zoe är för att hon är den smartaste tjejen i klassen. Damn right she is.

Läs, lär, skriv ut och häng upp på väggen. Zoes regler är de nya budorden.

Bildkälla

En annan lapp som fullständigt äger, är den här som en förälder skrev till sina barn för att få dem att hjälpa till mer hemma, med hjälp av det mest effektiva hotet. Så sjukt smart.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Zoes regler gälla för alla dryga snubbar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.

Ukraina: Åtta döda i nattens attacker

1 timme sedan
Minst åtta människor rapporteras ha dödats och ett tjugotal skadats i nattens ryska attacker mot Ukraina. De riktades i huvudsak mot regionen Dnipropetrovsk, enligt inrikesdepartementet i Kiev.