Ina och hennes kompis skulle bara göra några snabba ärenden på stan. Istället blev det en tripp till akuten.
1 av 6
Ina och hennes kompis skulle bara göra några snabba ärenden på stan. Istället blev det en tripp till akuten. - Foto: Privat
"Får ej användas i ögonen" står det i det finstilta på flaskan. Det blev Ina helt klart varse ganska omgående.
2 av 6
"Får ej användas i ögonen" står det i det finstilta på flaskan. Det blev Ina helt klart varse ganska omgående. - Foto: Privat
Kompisarna kunde inte sluta skratta åt Inas brutala miss.
3 av 6
Kompisarna kunde inte sluta skratta åt Inas brutala miss. - Foto: Privat
Det blev en sväng till akutmottagningen för kompisarna.
4 av 6
Det blev en sväng till akutmottagningen för kompisarna. - Foto: Privat
Väl på plats sa ögonläkaren att misstaget är vanligare än en kanske tror.
5 av 6
Väl på plats sa ögonläkaren att misstaget är vanligare än en kanske tror. - Foto: Privat
Tack och lov verkar det som att Ina inte kommer få bestående men efter händelsen.
6 av 6
Tack och lov verkar det som att Ina inte kommer få bestående men efter händelsen. - Foto: Privat

Ina, 23, gjorde ett fruktansvärt misstag – råkade hälla lim i ögat

När flaskan för ögondroppar är förvillande lik flaskan med lim så kan det gå hur illa som helst, vilket Ina upptäckte på ett brutalt sätt.


Vissa ögonblick skulle en verkligen vilja ha ogjorda, i Inas fall bokstavligt talat.

I söndags skulle Ina, 23, och en kompis göra sig i ordning för att ta sig ut på stan i några ärenden. Ina kände sig lite torr i ögat och skulle passa på att ta några ögondroppar innan de gick ut.

– Jag droppade en droppe rakt i ögat och kände hur det sved till, men trodde att jag hade kommit åt själva ögat med flaskan. Så jag började gnugga runt med fingret och då fastnade fingret i ögat. Jag fick panik och skrek "det är ju för fan lim!" säger Ina till Nyheter24.

Hon lyckades dra loss fingret, men skrattade så mycket åt hela situationen att hon inte hann bli rädd. Kompisarna ringde sen till 1177 för rådgivning och kunde knappt prata för att de fortfarande skrattade så mycket.


– Tjejen på rådgivningen sa åt oss att försöka andas lugnt så vi kunde få fram vad som hade hänt. När hon äntligen fick höra om olyckan med limmet började hon också asgarva och sa mellan skratten "det här är inget att skratta åt, det här är allvarligt" men sen fortsatte hon att skratta, säger Ina.

Hon ringde sen in till akuten och fick tid en timme senare, så hon passade på att göra sina ärenden på stan medan hon väntade, iförd solglasögon.

– När jag gnuggade runt så fastnade limbitar under ögonlocket. Varje gång jag rörde på ögat så blev det som skav på det. Så det gjorde ont men det var väldigt kul också. Jag tror att allt skratt distraherade mig från smärtan, säger Ina.

Väl på plats på akuten fick Ina träffa en ögonläkare, som berättade för henne att det här misstaget är vanligare än vad folk kanske tror.


– Jag fick lite bedövning och sen fick ögonläkaren sitta med pincett och plocka isär ögonfransarna och klippa bort några. Hon vände ut och in på ögonlocket och skrapade på det. Jag satt mest och skrattade, det var en så sjuk händelse, säger Ina.

I dag är Ina hemma från jobbet och ser lite suddigt och har ont, men läkaren trodde att hon skulle bli återställd inom några dagar utan bestående men.

– Tanken är väl att jag ska vara mer noggrann i fortsättningen, säger Ina med ett skratt.


Hon och hennes kompis delade med sig av händelsen i en stor grupp på Facebook där hundratals människor har skrattat åt den galna händelsen och flera andra berättar att de har varit med om liknande händelser.

Har du också sett den virala berättelsen om Kelsey som använde hårborttagningsmedel istället för schampoo? Här är sanningen bakom den hemska historien.

Ina
/
lim
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något lika klantigt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rysk guvernör: Drönare dödade två

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.