Enligt inlägget ska de ha ryckt ut på uppdrag när ett gäng vilda 8-åringar fick i sig för mycket socker på ett barnkalas. Självklart var inlägget skrivet i skämtsam ton.
Enligt inlägget ska de ha ryckt ut på uppdrag när ett gäng vilda 8-åringar fick i sig för mycket socker på ett barnkalas. Självklart var inlägget skrivet i skämtsam ton. - Foto: TT BILD

Polisen skämtade om 8-åringar på barnkalas – skapar oväntade reaktioner

Polisens inlägg om haffade 8-åringar på ett barnkalas har blivit en viral succé. Men självklart spårade kommentarsfältet ur direkt.


Att polis tillkallas när fester blir lite väl stimmiga får väl kanske ses som ett rutinuppdrag. Men att festprissarna visar sig vara ett gäng glada 8-åringar är nog inte helt vanligt.


Polisens Facebookinlägg har blivit en viral succé, med över 1 000 delningar på kort tid.

Självklart låter inte reaktionerna vänta på sig heller. I vanlig ordning kommer det in pikar om att polisen borde ha bättre saker för sig än att åka ut på låtsasuppdrag och skriva Facebookinlägg.


En hel del rasar över att socker påstås ge stimmiga barn.


Men merparten av de som har kommenterat inlägget verkar ändå uppskatta att polisen jobbar proaktivt för att skapa ett förtroende hos barnen för polisens arbete.



Att polisens inlägg bör tas med en stor nypa salt har förhoppningsvis nått fram till de allra flesta.

Ett annat polisingripande på ett födelsedagsfirande som inte gick alls enligt planen, var de två poliserna som misstogs för att vara strippor.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Roas du av svenska polisens Facebookinlägg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.