Hjälp internet att hitta honom!
Hjälp internet att hitta honom! - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Om du känner sexårige Freddy – berätta att hans flaskpost nått Danmark

Lille Freddys meddelande spolades säkert och tryggt i land i Danmark efter en stunds resa.


Har du någonsin skickat flaskport? Det mest tillfredsställande måste ju vara att få svar – och det hoppas vi att 6-årige Freddy Marr från London får.

Hans flaskpost spolades nämligen upp på land vid Udsholts strand i Danmark den 2 augusti i år. Den hittades av danske Carsten Horsnecker som la upp ett inlägg om det på Facebook i hopp om att hitta Freddy. Meddelandet har delats över 3 500 gånger – och en kommentar är att det kan vara en liten pojke född 1940 från London i Kansas, USA. Men varför står det då 2016 på brevet?


Meddelandet sprids också just nu på Twitter av notoriske flaskpostentusiasten Nicola White Mudlark (@TideLineArt) och har i nuläget fått mer än 11 000 retweets.

Tweetsen som följer spekulerar dels i om han faktiskt varit i Danmark och bara lämnat det där:

Till att någon påstår att det är ett ruskigt gammalt meddelande. Han måste dock ha missat att det dels är en skruvkorksflaska och att det står 2016 på meddelandet.

Vi hoppas att verkligen att Freddy får veta om att hans meddelande nått land. Det är ju snart hans födelsedag som han så fint skriver i meddelandet – den 2 september lär han bli sju år! Grattis i förskott, vännen!


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att internet kommer att hitta Freddy?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män döms av Haparanda tingsrätt till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan rätt tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.