1 av 3
2 av 3
3 av 3

Thomas, 4, blev sur inne på apoteket – då tog mamman en hysteriskt rolig bild

Sonen bestämde sig för att sura inne på apoteket, men på ett ställe som gör surandet till en perfekt reklam för preventivmedel.


När trebarnsmamman Daniela Taylor från Cornwall i Storbritannien var på apoteket med sina söner bestämde sig den yngsta av dem att sura på ett ganska lustigt ställe, skriver Metro UK.

Det började med att hon bad sin äldre son att hämta någon ur personalen för att hjälpa dem att hitta förkylnings-medicin åt den yngsta av sönerna, fyraårige Thomas.

Thomas tyckte dock inte det var så schysst av mamma att be den äldre brodern om hjälp istället för honom, vilket verkar rimligt, så han ställde sig demonstrativt och surade i ett hörn av apoteket.

Men det var inte vilket hörn som helst som han valt för sitt lilla utbrott. Det var hörnet för preventivmedel. När Daniela hittade honom igen stod han ryggen vänd mot henne mitt bland kondomer och p-piller.

Bildkälla: Facebook

Om inte det är ett tecken från ovan, vad är då det?

Daniela valde att ta en bild av tillfället som hon sedan lade upp på Facebook där hon luftade en tanke som säkert många föräldrar tänkt någon gång:

"Vilket briljant ställe att sura på... Ett perfekt sätt att göra reklam för preventivmedel."

Och ja vi måste väl hålla med, vill man inte ha surande barn är det nog bäst att fortsätta använda skydd.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du skydd?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.