Internet kan inte bestämma sig – vilken hårfärg har egentligen den här tjejen?

En gif sprids nu överallt på nätet och alla ställer sig samma fråga – vilken hårfärg har tjejen?


En gif på en tjej som flippar sitt hår sprids överallt på nätet just nu. Varför? Jo, för att ingen vet vilken hårfärg hon egentligen har.

Reddit diskuterar nu folk om vilken hårfärg hon egentligen har. Vissa säger att det är blont hår med bruna slingor och andra säger att det är brunt hår med blonda slingor. Eller är det både och? Mycket förvirrande.

Det verkar alltså som att hon har blont underhår och lite mörkare över, men visst är det förvirrande? Är hon blondin eller inte?


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilken hårfärg har hon?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Pausa laddningen av elbilen – och tjäna en tusenlapp. Flera aktörer på elmarknaden har gått ihop för att få elbilsägarna att bidra till ett stabilare elnät.

Högre vinst för Evolution

Evolution, utvecklare av nätkasinon, gjorde en rörelsevinst på 311 miljoner euro för första kvartalet, en ökning med nästan 15 procent jämfört med samma period i fjol.

Lägre priser pressar SSAB:s vinst

Stålkoncernen SSAB vinst faller tydligt. Under första kvartalet landade rörelsevinsten på 3 157 miljoner kronor, ner från 4 733 miljoner kronor samma period i fjol.

Uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp när handeln inleds klockan nio, indikerar förhandeln på bland annat IG Markets.

Polisen i Skövde rapporterar om trafikolycka

"På Skövdevägen vid Skultorp är det en bilist som blir påkörd bakifrån av en annan bilist.", skriver polisen på sin hemsida.