Är det här bilden som visar att det går att resa i tiden?

Kanske var filmtriologin Tillbaka till framtiden inte helt ute och cyklade ändå. Den här pappans bild på sitt barn är bara för märklig.


Den här pappan kan mycket väl ha upptäckt ett tidshål i universum. I alla fall om en ska tro den chockerande bilden som den här användaren postade på Reddit, efter ett omtumlande besök i butiken Costco i USA.

Till en början skapade bilden mest förvirring, med tanke på bildtexten "jag antar att jag vet nu hur min son kommer se ut om 70 år..."


Gissningarna smög in med antydningar kring den episka bebisfrillan, som faktiskt är förvillande lik den ökända combovern hos omstridda presidentkanditaten Donald Trump.

Men när folk upptäckte den läskiga omedvetna klädmatchningen mellan sonen och farbrorn i bakgrunden så eskalerade konspirationsteorierna ordentligt.


Parallellerna till filmklassikern Tillbaka till framtiden lät inte vänta på sig.


Den filmiska upplevelsen blev påtaglig när den här användaren körde igång.


Uppmaningarna till den tidsresande bebisens pappa fortsatte flöda in.


Och vid det här laget är inte ett öga torrt.


Så vad tror du själv? En (o)lustig modemiss över generationsklyftorna bara?

Eller är det här det ultimata beviset på att Marty McFly redan 1985 faktiskt gav oss en hint om att framtidens potentiella tidsresor är närmare än vi vågat hoppas på?

Bildkälla

Här är en lista över de saker som skulle ha funnits 2015 enligt andra filmen i triologin Tillbaka till framtiden. Håll med om att listan faktiskt börjar kännas skrämmande aktuell ett år senare?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att tidsresor är möjligt?
Tack för din röst!