Här är selfieprodukten som kommer rädda dina selfies – för alltid

Älskar du att ta selfies? Men blir du frustrerad över att ditt hår bara hänger rakt neråt på varje bild? Lugn bara lugn, nu behöver du aldrig oroa dig för det igen.


Längtar du också att känna dig som Carola när du tar en selfie? Sådär naturlig med vinden i håret vart du än går. Friluftsmänniskan i sitt esse som njuter av vinden mot ansiktet.

Då behöver du inte längta längre för nu kan din selfiedröm bli verklighet, rapporterar Metro UK.

Det har nämligen lanserats en helt ny produkt som kommer göra att du kan ha vind i håret vart du än går – selfiefläkten eller iPhone-fläkten.

Det är helt enkelt en fläkt som du sätter in i din iPhones laddningsuttag för att få känna en svalkande bris mot ansiktet innan du är redo för att ta några snygga selfies.

Och även personer på internet verkar uppskatta fläkten för dess praktiska användningsområde. En person blir till och med så till sig att hon utmanar självaste Queen B's selfie game.

Och det måste vi ändå ge henne, det kanske finns en god chans att bli lika cool som Beyoncé, så länge hon har den här fläkten i alla fall.

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om trebarnsmamman som själv säger att hon har ett selfieberoende, som kan kosta henne livet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du köpa selfiefläkten?
Tack för din röst!