Köttglass är en ny grej på andra sidan Atlanten.
1 av 3
Köttglass är en ny grej på andra sidan Atlanten. - Foto: TT
Det här paret gillar isglass, men de har inget med artikeln att göra.
2 av 3
Det här paret gillar isglass, men de har inget med artikeln att göra. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Köttglassen ska dock inte smaka kött.
3 av 3
Köttglassen ska dock inte smaka kött. - Foto: SVENSKA DAGBLADET

Köttglassen är här – som det senaste tillskottet av bisarra mattreder

På sommaren kan det vara gott med en svalkande isglass tycker nog de flesta. Men den här mannen från New York lyckades ta glass till en helt ny nivå.


Visst, är det gott med en isglass en varm sommardag? Det vore tråkigt om någon plötsligt skulle lägga till en udda ingrediens som typ... kött.

Enligt New York Post är det just vad New York-bon Jordan Feldman gjort. Han säljer nämligen de udda isglassarna genom Springbone Kitchen för 4 dollar styck, ungefär 34 svenska kronor.

Glassen är tillverkad av köttbuljong, som också smaksatts med kokosmjölk, granatäpplejuice, hallonpuré och lönnsocker. Så tydligen känner man knappt köttbuljongen.

Enligt Feldman ska glassen ha hälsofördelar, vilket är anledningen till att han skapade den från början. Buljong ses nämligen som nästa stora hälsotrend och Feldman själ påstår att dricka buljong hjälp honom att läka en knäskada, skriver New York Post.

Han rekomenderar glassen som ett mellanmål efter ett träningspass. Eller så äter du bara vanlig glass, du vet, som inte innehåller kött istället.

Gillar du udda mat då borde du kolla in den här nya trenden, blått vin, eller ännu bättre vin för katter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja prova köttglass?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

1 timme sedan
En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

1 timme sedan
Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.