​Youtubestjärnan berättar: Därför har jag inte använt underkläder på 15 år

High Carb Hannah berättar att hon inte använder underkläder, och varför.


29-åriga Hannah Howlett från Minnesota är mer känd som “High Carb Hannah”.

För omkring två veckor sedan berättade hon något chockerande för sina följare:

Hon har inte burit underläder på 15 år.

I den 10 minuter långa videon berättar Hannah att hon slutade använda trosor och bh när hon gick i grundskolan, skriver The Sun.

– Jag kan ärligt säga att 99,9 procent at tiden använder jag inte underkläder av den enkla anledningen att jag tycker att det är obekvämt, berättar hon i videon.

Hon kan knappt minnas senaste gången hon använde underkläder. Hon tillade att det gäller alla typer av trosor, oavsett vilka kläder hon har på sig.

Men det är inte så enkelt att gå utan trosor.

– Varje dag gjorde mina vänner narr av det. Jag kom till skolan och de frågade “Hej Hannah, har du några underkläder idag?” och jag svarade “Nej, jag använder inte underkläder,” berättar hon.

Hannah tycks dessutom ha hittat mannen i sitt liv. Maken Derek, även han Youtubestjärna bär sällan kalsonger. Det händer att Hannah bär underkläder för Dereks skull, eller om hon bär en kort kjol eller klänning.

- För jag vill ärligt inte chansa på att vinden är till min nackdel, och att alla ska se mina godheter,” berättar hon enligt The Sun.


Nyheter24 har tidigare skrivit om 5 saker som händer om du inte byter underkläder och PewDiePies överraskning som kan få alla bilälskare att göra på sig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kan du tänka dig gå utan underkläder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.