Det var när Rebecka och hennes sambo satt i bilen som hon sa att hon tyckte att det var dags att förlova sig och då förstörde hans planer.
1 av 3
Det var när Rebecka och hennes sambo satt i bilen som hon sa att hon tyckte att det var dags att förlova sig och då förstörde hans planer. - Foto: TT/Privat
Men det blev iallafall en förlovning.
2 av 3
Men det blev iallafall en förlovning. - Foto: Privat
Rebecka.
3 av 3
Rebecka. - Foto: Privat

Rebecka tröttnade på att vänta – sabbade pojkvännens frieri

Det var när Rebecka och hennes sambo Jesper satt i bilen som hon sa att hon tyckte att det var dags att förlova sig.


Rebecka, 20, och Jesper, 21, har känt varandra i över fyra år och varit ett par i tre år. Att förlova sig är något som paret pratat om med vänner tidigare och Rebecka har även känt på sig att det varit på gång.

Men ändå har det inte hänt något.

Så en dag när de satt i bilen efter att Jesper hämtat henne från skolan så sa hon "nu har vi fan känt varandra i över fyra år och vi har varit tillsammans i mer än tre år så nu tycker jag fanimej det är dags att förlova oss."

– Han skrattade och sa "ja okej" och sedan var vi tysta hela vägen hem. Min första tanke var "vad har jag gjort" nu kommer jag få flytta ut och vad ska vi göra med katterna, berättar Rebecka för Nyheter24.

Men vad hon inte visste var att hennes pojkvän hade en plan för hur att skulle fria till henne. När paret sedan kom hem hälsade hon på katterna i vanlig ordning och sedan frågade hon Jesper hur det kändes.

– Han sa "nu är jag fast" och skrattade lite, så jag blev lite ledsen och fick panik och frågade om han inte ville. Han sa jo, och då sa jag att vi skulle beställa ringar.

Rebecka fick påsen från McDonalds som hon skulle packa upp, och där i hittade hon en svart liten påse. I påsen låg en ring, en ring som hon tidigare hade tittat på.


Bildkälla: Privat

– Jag vände mig om och kollade på honom och frågade om han var seriös. Sedan började vi skratta, gråta och kramas.

Men det var inte det frieriet han hade planerat, planen var att hänga ringen runt den ena katten och en lapp på den andra.

– Ja, jag förstörde min sambos frieri, men det är så typiskt mig. Men det blev helt perfekt ändå, även om jag inte vet vem som riktigt firade. Men nu är vi förlovade.

Frieriet blev en rolig historia som paret kan berätta och ja, ingen historia som varken Rebecka eller Jesper kommer att glömma.

Rebecka skrev sedan i en stor Facebook-grupp där hon möttes av gratulationer, skratt och hon fick även ett par fina meddelanden.

– Jag fick till och med gratulationer på Ica här där jag bor, det är en sån liten kommun så de hade också läst det på Facebook.

I spelaren nedan kan du se när Emilies bror trodde de skulle till Ica – men fick romantisk en överraskning istället.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du förlovad?
Tack för din röst!