1 av 2
- Foto: Google Maps & TT
2 av 2
- Foto: TT NYHETSBYRÅN

Storbråk på skola – inblandade kastade stenar mot polisen

På en skola i Hallsberg har det varit två bråk på mindre än en vecka. Polisen och reportrar har fått sten kastade mot sig.


Just nu befinner sig tre pikétbilar från polisen vid Alléskolan i Hallsberg. Stenar ska ha kastats mot polisen, skriver SVT.


Det här är andra större bråket på mindre än en vecka på skolan. I fredags förra veckan uppstod ett bråk på skolan och nu har det hänt igen. SVT:s reporter som befinner sig på skolan uppger att det kastats stenar på så väl polisen som på reportern själv.

Skolchefen Marie Kilk skickade under måndagen ett meddelande som lyder: ”Alla elever och personal som befinner sig på Alléskolan måste omgående ta sig in i skolans byggnader!!!!”

Polisen har också fyra hundpatruller på plats i närheten av skolan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler tror på stigande bopriser

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

En ny DNA-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

2 timmar sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.