Denise träffade Henrik Holm som spelar Even i serien Skam.
1 av 3
Denise träffade Henrik Holm som spelar Even i serien Skam. - Foto: Privat
Denise hade åkt på en spontanresa till Oslo med en vän.
2 av 3
Denise hade åkt på en spontanresa till Oslo med en vän. - Foto: Privat
Och fick då träffa sin idol.
3 av 3
Och fick då träffa sin idol. - Foto: Privat

Svenska Denise, 21, träffade Skam-Even: "Bad om en kram"

Denise och hennes vän bestämde sig för att åka på en spontanresa till Oslo, vilket var en väldigt bra idé eftersom de fick träffa Even från serien Skam.


Det verkar som det är många som springer på Skam-skådisar just nu, Nyheter24 har tidigare skrivit om lyckoosten Johanna som sprang på Skam-William på Stureplan i Stockholm i helgen.

Men hon är inte den enda som haft turen att stöta på en av skådisarna från den älskade tv-serien. Svenska Denise har även hon sprungit på en av skådisarna från serien, nämligen Henrik Holm som spelar Even.

Det var när hon och hennes väninna bestämde sig för att åka på en spontanresa till Oslo för att åka på Skam-safari som hon träffade Henrik.

– Vi gick till hans mammas restaurang där han jobbar. De har glasväggar så man såg att han var där utifrån, men det tog oss ändå en halvtimme att ens våga gå in, berättar Denise för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

När tjejerna väl vågade sig in så kom Henrik fram till dem och berättade att köket tyvärr skulle stänga om tio minuter så de kunde inte äta. Han berättade även om restaurangen som heter "Ett bord" och tanken bakom konceptet.

– Han berättade att idén var att man ska komma dit och "kose sig sammen" eftersom hela restaurangen består av ett enda stort bord.

Tjejerna frågade sedan om de fick ta en bild med honom, vilket de fick.

– Vi hade sett honom ta bilder med flera andra och han verkade bara glad över att få träffa fans. Jag bad också om en kram, vilket var helt okej. Han var bara så himla trevlig och mysig. Sedan sa han att han hoppades att vi skulle ses igen, säger Denise.

Bildkälla: Privat

Denise berättar också att hon just nu "lever och andas Skam" och att hon kanske nästan blivit lite för besatt. Och just Even är faktiskt hennes favoritkaraktär.

– Har liksom fallit pladask för honom och blivit kär, precis som Isak också föll för honom. Jag tror det finns likheter mellan Henrik och Even, men samtidigt inte, konstaterar hon.

Får du inte nog av Skam? Då borde du kolla in det här klädmärket som lanserar en Noora-kollektion och om bilden som sägs föreställa en amerikansk version av Skam men egentligen är något helt annat.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Skam?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

3 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.