Natalie stal över en miljon från sitt jobb – åkte på festresa till Ibiza

Natalie gjorde 93 uttag till sig själv. Nu har företaget hon jobbade på tvingats lägga ner.


32-åriga Natalie Akinola i England tar nog hem priset som den värsta medarbetaren. Hon hade bara haft tillgång till sitt jobbs konto i två dagar när hon började stjäla pengar från familjeföretaget hon jobbade på. Det säger företagets ägare Russ Blackburn till Birmingham Mail.

I slutet av förra sommaren fick hennes chef reda på att en räkning inte blivit betald som den skulle. Då erbjöd sig Natalia att ge ett lån på 10 000 kronor till ägaren, pengar som hon hade stulit från företaget.

Ägaren Russ Blackburn, som startade företaget för 44 år sedan, upptäckte att Natalie hade tagit ut pengar från företagets konto hela 93 gånger. Under tiden hade hon dolt för sina chefer vad hon gjort och hon var bland annat på sin chefs fru Lyns möhippa.

– Hon var inte bara en anställd, jag trodde att hon var min vän också, säger Lyn.

– Hon åkte på semester till Ibiza och då loggade hon in och stal över 10 000 kronor. Det här har varit förödande, fortsätter Lyn.

Natalies chef Russ och hans fru Lyn har nu tvingats lägga ner verksamheten. Faksimil Youtube.

Företaget hann få upp till 700 000 kronor i skulder innan de upptäckte vad Natalia hade gjort. För två veckor sedan tvingades företaget stänga ner, och sex personer förlorade sitt jobb.

Ägaren misstänker att en stor del av pengarna har gått till designerkläder och festresan till Ibiza.

– Vi gifte oss i april. Vi hade satt in över 10 000 kronor som vi hade fått i bröllopsgåva in till företaget för att hjälpa till att betala ut lönerna. Hon kände till de pengarna och hon tog dem så fort de kommit in på kontot, säger Russ till Burmingham Mail.

Nu väntar en rättegång i slutet av månaden, skriver Birmingham Mail.

Läs också om bankdirektören som stal 10 miljoner och om en nioårig pojke som stal 25 000 kronor från sina föräldrar – för att köpa godis.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något du inte borde på jobbet?
Tack för din röst!