De behöver mycket folk till skallgången.
De behöver mycket folk till skallgången. - Foto: Missing People

Camilla, 28, försvann mystiskt på juldagen: "Vi börjar bli desperata"

28-åriga Camilla försvann på juldagen vid Hornstull i Stockholm. Nu behöver polisen din hjälp. Hon hittades i januari avliden.


UPPDATERING: I januari 2017 påträffades Camilla död. Av hänsyn till anhöriga lämnas inga ytterligare kommentarer.

På juldagen, den 25 december 2016, försvann 28-åriga Camilla. Hon sågs senast till vid Hornstull på Södermalm i Stockholm.


Camilla har långt svart hår och blågrå ögon. Hon är 165 centimeter lång och väger cirka 60 kilo. På höger handled har hon ett peace-märke tatuerat. Vilka kläder som hon hade vid försvinnandet är i nuläget okänt.

Den ideella organisationen Missing People har gått ut med en efterlysning och har fått in en del tips, men ändå väldigt få.

– Det är anmärkningsvärt faktiskt att vi fått in så pass lite information, säger Jörgen Olsson vid Missing People till Nyheter24.

Organsiationen säger att de fått in ett löst tips om att Camilla setts till i centrala Stockholm på annandag jul. Men än så länge är det bara hörsägen.

– Vi är väldigt måna om att få in tips från allmänheten. Det vi vet är att hon brukar röra sig mycket i Stockholmsområdet. Vi börjar bli desperata, säger Jörgen.

Polisen jobbar också med ärendet där det just nu pågår en sökinsats.

– Vi söker just nu efter henne och har pratat med personer och vänner som känner henne. Det kan ta olika lång tid men vi tror att hon är vid liv, säger Anders Anselius, utredare vid polisen i Stockholms län, till Nyheter24.

Det finns flera teorier om var hon kan befinna sig, men arbetet fortgår.

Nyheter24 har fått godkännande av Camillas familj att publicera hennes bild.

Om du har mer information om Camillas försvinnande kontakta polisen på 114 14 alternativt till Missing People Sweden på 031-760 90 60.

Läs också om danska Emelie, 17, som försvann mystiskt – och sedan hittades vid ett vattenhål.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.