Erika och hennes mamma gjorde en riktig miss när de varit på ICA.
1 av 4
Erika och hennes mamma gjorde en riktig miss när de varit på ICA. - Foto: Privat
De tappade bort sin bil...
2 av 4
De tappade bort sin bil... - Foto: Privat
... och började rycka i någon annans.
3 av 4
... och började rycka i någon annans. - Foto: Privat
Det blev lite pinsamt...
4 av 4
Det blev lite pinsamt... - Foto: Privat

Erika, 23, fick inte upp bildörren – då insåg hon sitt stora misstag

Erika och hennes mamma Anki gjorde en riktigt pinsam miss när de kom ut från ICA.


När Erika Rolfsson, 23, och hennes mamma Anki hade varit på ICA i Halmstad skulle de bara gå ut till bilen för att åka hem. Men efter en lång dag kanske man inte är lika skärp som vanligt så Erika och Anki lyckades göra en miss som många nog kan känna igen sig i.

De fick syn på sin bil på parkeringen, en grå Ford, och tryckte på låsa upp-knappen, men inget hände. Eftersom bilen tidigare haft problem med centrallåset så tog de situationen med ro.

– Jag och mamma brukar vara lite virriga rätt ofta. Men det är en ganska ovanlig bil så vi antog att det var vår, berättar Erika för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Men när de hade försökt i en stund började de bli lite irriterade, vilket gjorde att de började dra i bilhandtagen.

– Man tänkte att "vad fan, det ska ju fungera". Vi stod där och ryckte rätt hårt, man är ju inte riktigt försiktig när man försöker få upp en bildörr, säger Erika.

Sedan föll hennes blick på något inuti bilen som förändrade allt. Där låg nämligen några vantar som de inte kände igen. När de tittade noggrannare såg de även en barnstol i baksätet och då insåg de sitt stora misstag – det var inte deras bil de stått och svurit över.

– Vi kollade runt och såg om någon hade sett oss, och tänkte att "hoppas inte de som äger bilen kommer nu". Det var tur att larmet inte gick.

Bildkälla: Privat

När de generat såg sig omkring insåg de att deras egen bil bara stod tre bilar bort. Det här är dock inte första, och antagligen inte sista gången, som de tappar bort bilen på en parkering.

– Ja, vi har tappat bort den förut faktiskt. Det var en stor parkering med många grå bilar och inga riktmärken för vart man skulle gå.

Har ni någon plan för hur ni ska undvika att det händer igen?

– Inte direkt, eller man kanske borde köpa en sådan där flagga från Biltema som man har på barncyklar, det hade varit bra, skrattar Erika.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Clarivel som klätt upp sig för en dag på stan utan att lägga märket till sin pinsamma miss och Rana som avslöjade sitt raggs pinsamma bildbluff.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Bil
/
Las
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tappat bort din bil på en parkering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.