Matilda och en annan tjej träffade samma kille.
1 av 3
Matilda och en annan tjej träffade samma kille. - Foto: Privat/TT
Matilda.
2 av 3
Matilda. - Foto: Privat
Men till slut konfronterade de honom, på ett riktigt grymt sätt.
3 av 3
Men till slut konfronterade de honom, på ett riktigt grymt sätt. - Foto: SVENSKA DAGBLADET

Killen var otrogen – då gick tjejerna ihop och ägde honom totalt

Efter ett tag började tjejerna prata med varandra och bestämde sig för att konfrontera honom på ett otroligt klockrent sätt.


Det var i september förra året som två tjejer började träffa samma kille, utan att själva veta om det. Men det slutade inte i tårar utan i en klockrent hämnd.

Matilda, 21, som är en av de två tjejer åkte ner tillsammans med killen till Thailand, då han skulle jobba där.

– Två veckor efter att jag hade åkt hem så hade den andra tjejen åkt ner till honom. Hon hade sett bilder på mig och honom och frågat vem jag var och han sa att jag bara var en "tjej". Senare såg även jag bilder på honom och henne och konfronterade honom. Det slutade med att jag avslutade allt med honom under tiden de två var nere i Thailand tillsammans, säger Matilda till Nyheter24.

Matilda avslutade allt med honom då hon kände att det inte fanns någon sanning i något han sa. Den andra tjejen hade berättar för den här killen, som inte nämns vid namn, att hon ville komma i kontakt med Matilda.

– Han hade hotat med att hon kunde glömma honom om hon försökte komma i kontakt med mig. Det slutade med att han gjorde slut med henne helt och hållet.

Men för en vecka sedan bestämde sig tjejerna för att träffas och lägga korten på bordet eftersom de båda kände sig lurade av samma kille. Den andra tjejen kom hem till Matilda på förmiddagen och åkte inte hem försent sent på natten.

– Vi satt och pratade i 14 timmar. Vi visade alla meddelanden för varandra, vi såg att han hade skickat samma bilder till oss båda två och till och gett oss en varsin tröja.

Matilda, som kommit över killen, tyckte då att den andra tjejen, som fortfarande hade känslor för honom, behövde ett avslut. De bestämde sig då för att konfrontera honom för att få ett riktigt härligt avslut.

– Hon fick en nyckel hem till mig och vi bestämde att hon skulle komma hem till mig samtidigt som han var här, då han och jag hade lite kontakt.

När killen satt i soffan så kom den andra tjejen in helt plötsligt och gick och gav Matilda en kram.

– Han förstod ingenting för det var ju det sista han förväntat sig, han blev så chockad. Han frågade "vad är det här" då vi svarade "ja, det är väl det du ska svara på". Det slutade med att han blev arg. Vi bad honom att dra och helvete och han oss detsamma innan han gick därifrån och smällde igen dörren. Vi stod kvar och gjorde en highfive.

Matilda berättar att det var riktigt skönt att få ett avslut, speciellt för den andra tjejen då hon fick reda på sanningen. I dag är de två tjejerna vänner eftersom de klickade med varandra första gången de träffades.

– Han min när han såg oss är oslagbar, säger Matilda och skrattar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Klockrent, eller hur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Person åtalad för terrorfinansiering

Polisen rapporterar om trafikolycka, Örebro

1 timme sedan
"En bilist har kört in i en stolpe på länsväg 733", skriver polisen på sin hemsida.

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

1 timme sedan
Färre svenskar är intresserade av att begravas på en kyrkogård, det menar Ulf Lernéus på Begravningsbyråer. Istället vill man uppleva den sista vilan på en bergstopp, eller i ett smycke – men hur går det till egentligen?

Polisen i Södertälje rapporterar om rån

1 timme sedan
"Man misshandlas och rånas.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om brand, Härnösand

1 timme sedan
"Härnösand, larm om brand i byggnad i centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

1 timme sedan
"Umeå, misstänkt stöld i matbutik.", skriver polisen på sin hemsida.