I måndags ska två flickor i tioårsåldern ha blivit utsatta för sexuellt ofredande på ett äventyrsbad i Kalmar. Bilderna är från andra tillfällen.
1 av 3
I måndags ska två flickor i tioårsåldern ha blivit utsatta för sexuellt ofredande på ett äventyrsbad i Kalmar. Bilderna är från andra tillfällen. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Vid vattenrutschkanan ska flickorna ha frågat killen om han ville åka ner före dem.
2 av 3
Vid vattenrutschkanan ska flickorna ha frågat killen om han ville åka ner före dem. - Foto: TT bild
Polis kontaktades medan personalen på badet lyckades hålla kvar både tjejerna och den misstänkte killen. Killen greps av polis. Bilden är från ett annat tillfälle.
3 av 3
Polis kontaktades medan personalen på badet lyckades hålla kvar både tjejerna och den misstänkte killen. Killen greps av polis. Bilden är från ett annat tillfälle. - Foto: TT bild

Två flickor i tioårsåldern sexuellt ofredade på äventyrsbad

I måndags ska två flickor i tioårsåldern ha blivit sexuellt ofredade i vattenrutschkanan på ett äventyrsbad i Kalmar.


Det var i måndags på ett äventyrsbad i Kalmar som två flickor i tioårsåldern ska ha blivit utsatta för sexuellt ofredande av en kille i 20-årsåldern, skriver Barometern.

Vid vattenrutschkanan ska flickorna ha frågat killen om han ville åka ner före dem. Killen ska då ha svarat nej och i stället väntat till tjejerna hade åkt – bara för att åka ikapp dem.

– En av våra badvakter såg direkt att de båda flickorna var upprörda när de kom ner i rutschkanan och gick fram till dem för att ta reda på vad som hade hänt, säger Susanne Gryfelt, tillförordnad enhetschef på äventyrs­badet, till tidningen.

Polis kontaktades medan personalen på badet lyckades hålla kvar både tjejerna och den misstänkte killen.

– Eftersom att den misstänkte hade svårt att uppge sin identitet hade vi skäl att gripa honom. I nuläget är han släppt av åklagaren, säger Jan Bolmgren, förundersökningsledare.

I samma äventyrsbad skedde i januari en annan händelse då en flicka blev antastad av en yngre man i bubbelpoolen, skriver Barometern.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!