Dr Norman Rowe från New York har utvecklat en helt ny teknik för att boosta upp omkretsen på smala penisar.
1 av 4
Dr Norman Rowe från New York har utvecklat en helt ny teknik för att boosta upp omkretsen på smala penisar. - Foto: Pixabay/montage
Att storleken på penisen inte har någon direkt betydelse är ju sedan gammalt. Ändå finns det många som har komplex över sin snoppstorlek.
2 av 4
Att storleken på penisen inte har någon direkt betydelse är ju sedan gammalt. Ändå finns det många som har komplex över sin snoppstorlek. - Foto: Pixabay
Nu verkar det som att de som verkligen behöver hjälp äntligen kan få det, helt utan kirurgiska ingrepp.
3 av 4
Nu verkar det som att de som verkligen behöver hjälp äntligen kan få det, helt utan kirurgiska ingrepp. - Foto: Pixabay
Det är dock bara omkretsen på penisen som ökar, inte längden.
4 av 4
Det är dock bara omkretsen på penisen som ökar, inte längden. - Foto: Pixabay

Den här läkaren lovar större penis – på bara tio minuter

Läkaren som har utvecklat tekniken inspirerades av Kim Kardashian och han menar att metoden är helt revolutionerande.


Det här med snoppens storlek och utseende är ett never ending ämne som kan diskuteras hur länge som helst. Men visste du att forskning visar att din penis förmodligen är större än du tror?

Skulle det ändå vara så att du verkligen inte kan förlika dig med storleken på din penis, så finns det flera olika metoder att ta till, vilket du kan läsa om här.

Men nu menar Dr Norman Rowe från New York att han har utvecklat en helt ny teknik för att boosta upp omkretsen på smala penisar.

Metoden är inget för den som är rädd för sprutor, eller blod för den delen.

Faktum är att den påminner en hel del om den skräckinjagande behandlingen "vampire facial" som Kim Kardashian visade upp på Instagram för ett tag sedan, där hennes ansikte var täckt av blod.

Penisförstoringen går alltså ut på att du injicerar blod in i din penis. Själva injektionen tar bara tio minuter och kan genomföras på en lunchrast, om du skulle vilja ha det gjort snabbt och smidigt.

Bildkälla

Resultatet påverkar inte längden på snoppen, däremot omkretsen. Tydligen kan metoden ge en ökad omkrets på uppemot fyra centimeter.

Den enda biverkningen du behöver oroa dig för är att det kan råka uppstå en viss asymmetri på själva snoppformen. Enligt Daily Mail rekommenderar Dr Rowe att den som genomför blodinjektionen bör avstå från att ha sex i åtminstone två dagar efteråt.

Han beskriver själv metoden som revolutionerande, eftersom att det är den första typen av behandling som inte kräver ett större kirurgiskt ingrepp. Inspiration till tekniken fick han av andra enkla injektionsbehandlingar som Botox och fillers.

Bildkälla

Metoden att injicera blod på det här sättet används även inom sporten, där det förekommer att personer får blod insprutat direkt i musklerna.

Dr Norman Rowe menar också att metoden kan vara ett botemedel för de som eventuellt lider av erektionsproblem.

Men att ha en väldigt liten penis är inget hinder för att ha ett bra sexliv. Här är fem utmärkta sexställningar som du kan testa om du vill göra det riktigt skönt för dig och din sexpartner.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en man som har mikropenis, eller som han själv säger; "den ser ut som två russin på varandra".

Men det verkar ju inte vara så här verkar det inte vara så härligt heller att ha en sjukt stor lem, fråga bara Roberto Esquivel Carbera, mannen som sägs ha världens största penis.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är storleken viktig för dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.