Adolfina, 21, misshandlades av sin pojkvän i flera månader. För varje "like" fick hon ett slag.
1 av 2
Adolfina misshandlades under flera månader av hennes svartsjuka pojkvän. - Foto: Facebook/TT
Sadistiska pojkvännen till Adolfina, 21, gav henne ett slag för varje like hon fick på Facebook.
2 av 2
För varje Facebook "like" följde en sadistisk misshandel. - Foto: TT

Adolfina fick ett slag av pojkvännen – för varje Facebook-gillning

Pojkvännen misshandlade Adolfina varje gång någon gillade hennes Facebookbilder.


21-åriga Adolfina Camelli Ortigoza har tvingats genomgå flera ansiktsoperationer efter att ha blivit misshandlad i flera månaders tid av hennes man, Pedro Heriberto Galeano, 32.

Adolfina hölls fången i parets hem i Uruguay, där misshandeln skedde.

Den sadistiska misshandeln ska ha påbörjats varje gång någon gillat en av Adolfinas bilder på Facebook. Enligt Daily Mail förklarade Adolfinas advokat att Pedro ska ha blivit svartsjuk och våldsam varje gång någon av 21-åringens vänner reagerat på hennes Facebookinlägg. 

Bildkälla: Facebook

Trots att Adolfina själv ska ha slutat vara aktiv på sin Facebooksida, ska Pedro ha tagit över den och fortsatt lägga upp bilder av 21-åringen – och därmed också fortsatt den metodiska misshandeln. 

Hennes vänner ska inte haft någon aning om att varje gillning resulterade i utdragen tortyr för Adolfina.

Bildkälla: TT

Det var Pedros egna pappa som slutligen kontaktade polisen efter att Adolfina misshandlats så allvarligt, att han trott att hon skulle dö. 

När polisen hittade Adolfina, ska hennes kropp varit täckt av blåmärken och ansiktet så skadat att 21-åringen var oigenkännlig. Hon ska också ha tappat hud på flera ställen på kroppen, efter upprepade skador som inte hunnit läka skriver Daily Mail.

Nu har 32-åringen åtalats, misstänkt för frihetsberövande, olaga tvång och försök till mord - en dom som skulle innebära ca 30-års fängelse. 

Du kan läsa orginalartikeln här, vi varnar för starka bilder. 

Se även: Backstreet boys-sångaren Nick Carter anklagas för våldtäkt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde han få ett längre straff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.