Sam var jättebakis – då gjorde pizzakillen de enda rätta

Den här pizzakillen gjorde så att Sams alla önskningar slog in. Han levererade pizzan direkt till sängen.


Finns det något bättre än en fet pizza när en är bakis? Att vakna upp dagen efter en hård utekväll kan vara svårt nog. Att sen beställa och ordna mat kan vara rena rama fighten.

Sam Zegrour vaknade upp bakis som bara tusan. Självfallet ville han ha en pizza. Han beställde hem pizzan men lämnade också en speciell önskning. "Snälla kan ni ta upp pizzan till övervåningen då jag är jättebakis".

Bildkälla: Facebook

Och hans vilda önskning gick i uppfyllelse! Pizzakillen lyssnade till hans önskning och kom hela vägen till sängen med pizzan.

Bildkälla: Facebook

På Facebook Sam ut bilderna med kommentaren: Inte alla hjältar bär mantel. Inlägget har fått tusentals likeas och kommentarer som säger att de bara måste testa det här själva.

Det är en underbar sak att göra som pizzakille för någon som är bakis men det är nog viktigt att komma ihåg att pizzakillar inte är personliga slavar och att det minsta man kan göra kanske är att gå och möta de vid dörren.

Se videon om hur Stefan Löfven gör när han beställer pizza

Läs också om pizzan som ger gravida kvinnor värkar

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna göra samma?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bank nekade gravid provanställning

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.

IS uppges ha dödat syriska soldater

2 timmar sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

2 timmar sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.