Nu svarar Ebba Busch på den hårda dissen från Edvin och Johanna under "Ursäkta live"
Nu svarar Ebba Busch på den hårda dissen. - Foto: Nyheter24 och Fredrik Persson/TT

Ebba Buschs första ord om Ursäkta-poddens råa diss: “Statuskåt"

Framgångssagan Johanna Nordström och Edvin Törnblom har intagit Avicii Arena med "Ursäkta live". Lagom till det stundande valet innehöll även showen ett politiskt budskap – i form av en känga till Ebba Busch. I en intervju med Nyheter24 bemöter hon nu den syrliga piken.


Johanna Nordström, 26, och Edvin Törnblom, 26, är just nu högaktuella med sin show “Ursäkta live” och på torsdagskvällen ägde den storslagna premiären rum i ett fullsatt Avicii Arena. Podd-duon bjöd på sång, dans, glittriga scenkläder, pyroteknik och även ett överraskningsframträdande från schlagerlegenden Linda Bengtzing

Edvin Törnblom och Johanna Nordströms diss till Ebba Busch – under "Ursäkta live"

Videoklipp föreställande Edvin Törnblom iklädd en blå kostym och en blond peruk sprids just nu som en löpeld på sociala medier. Anledningen? Under showen dök han nämligen upp utklädd till Ebba Busch, och på scenen syntes Kristdemokraternas logga, men med bokstäverna “EBT” istället för “KD”. 

Till tonerna av Markoolios “Millennium 2” passade podd-duon då på att kasta en rejäl känga till den kristdemokratiska partiledaren – i sångformat. 

”Jag har byggt och hamrat på en politik som ska skjuta alla skarpt utom ofödda liv. Låt alla bögar komma till himlen, men givetvis förtur till kärnfamiljen”, sjöng Edvin Törnblom för fullsatt publik. 

”Åh, Ebba Busch Thor, du är så blå. Farlig för Sverige nu som då. Ebba Busch Thor, dags att avgå. Åh, Ebba Busch Thor, statuskåt, du blir säkert glad av denna låt. Ebba Busch Thor, tack, varsågod, förlåt.”

Ebba Buschs svar efter Edvin och Johannas diss: "Inte kunnat..."

På lördagen, dagen innan valet går av stapeln, kommenterar Ebba Busch podd-duons diss för första gången i en intervju med Nyheter24

– Vet du vad, jag stod i slutdebatt igår så jag har inte kunnat ta del av det tyvärr. Jag sjunger mina egna sånger på valnatten imorgon kväll, säger Ebba Busch till Nyheter24. 

Se Ebba Busch svar till Nyheter24 i spelaren ovan. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!