Efter Gift vid första ögonkastet har Caroline träffat en man som är polyamorös.
Efter Gift vid första ögonkastet har Caroline träffat en man som är polyamorös.

GVFÖ-profilen lever i en öppen relation: "Ligga med andra"

Att gifta sig vid första ögonkastet blir inte alltid som planerat, men efter tv-skilsmässan kan man ha tur nog att träffa "the one". Så var fallet för Caroline, som efter skilsmässan med August blivit ihop med en polyamorös man.


Caroline Axelsson, 32, och August Helgason, 32, gifte sig i SVT:s Gift vid först ögonkastet. Innan experimentet var slut hade paret valt att avsluta sin relation, eftersom de inte såg en framtid tillsammans. 

Nu har vindarna dock vänt för Caroline, som inte längre är singel. 

Så ofta ska du bråka med din partner: "Ett tecken på..."

Caroline om kärleken efter Gift vid första ögonkastet

Efter den utmanande upplevelsen i programmet dröjde det inte länge innan Caroline träffade sin nuvarande pojkvän, men deras historia började faktiskt innan Gift vid första ögonkastet.

Innan inspelningen hade de nämligen matchat på dejtingappen Tinder. 

När hon raderade appen inför programmet undrade han var hon tog vägen. Han svajpade vidare på appen för att hitta henne igen, och följde henne på Instagram för att visa att han var intresserad. 

I ett inlägg på Instagram berättar Caroline om hur relationen började:

"En sensommardag matchade vi igen. Gick på en dejt. Som blev till en till. Och en till. Som blev till förälskelse som blev till kärlek och alla de där jävla sprakande fyrverkerierna och den underbara tryggheten.", skriver hon och fortsätter:

"Jag har svårt att se att jag skulle kunnat ha fått det om det inte var för att jag mascarabölade och spikbråkade och stresshävde öl i brudklänning och mensade på ett bajspalats och dessutom utvecklades väldigt mycket som människa på kuppen"

Tittarna rasar på Torsten i GVFÖ: "Han har problem"

Caroline om den polyamorösa relationen

I en intervju med Expressen har Caroline avslöjat att pojkvännen lever tillsammans med en annan kvinna, eftersom han kan bli kär i flera personer samtidigt.  

Trots att pojkvännen är polyamorös ser Caroline fortfarande sig själv som monogam.

– Jag blir kär i en person men för mig är sex och kärlek två extremt olika saker. För mig kan man absolut ligga med andra även om man är kär i någon. Men min pojkvän har förmågan att bli kär i flera samtidigt, sa Caroline då till tidningen. 

Läs mer nyheter från Nyheter24 här:'

Här är paren i GVFÖ som inte ville ha terapi med experterna

Så gör du om din partner vägrar prata allvar: "Ta en..."

Anastasia fick nästan hjärtstopp i GVFÖ: “Högröd och svullen”

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!