- Foto: Skärmavbild/TV4

Det tycker Robinson-Pelle om sina synkar – egentligen

I Robinson flyger en och annan groda ur deltagarnas munnar. Nyheter24 har frågat deltagaren Pelle Flood om hur väl synkarna stämmer och han ger svar på tal.


Robinson 2024 har tagit sig halvvägs igenom säsongen och har nyss nått det stora delmålet – sammanslagningen. Programmet som började med 22 deltagare är nu nere på elva. Under ledning av Anders Lundin tävlar de på öarna i Caramoan i östra Filippinerna om Robinson-statyetten och en halv miljon kronor. 

Men förutom att kämpa i tävlingarna i programmet har en del deltagare tampats med hur de har framställts i tv-rutan. Nyheter24 har frågat deltagaren Pelle Flood om hur väl synkarna stämmer och han ger svar på tal.

Anders Lundin avslöjar: Produktionens hemliga lyx på Robinson

Pelle Flood i synk. Foto: Skärmavbild/TV4

Charlotta Hedlund är missnöjd med produktionen

En färgstark karaktär i årets Robinson är Charlotta Hedlund. Hon har fått utstå mycket hat efter sin medverkan och hon tycker att produktionen har framställt henne på ett felaktigt sätt. 

– De använder kommentarer från synk från fel saker till saker som passar in för att få fram en ”elak sida” av mig. De klipper bort stora diskussioner då båda lagen är med och diskuterar och så tar de bara med slutet, när jag ”avrundar” diskussionen, sa hon i en tidigare intervju med Nyheter24. 

Robinson-Charlotta om hatet: ”Framställts som en mobbare”

Charlotta Hedberg. Foto: TV4

Pelle Flood: "Jätteskönt och förlösande"

Men någon som är desto nöjdare med synkarna är Pelle Flood. När Nyheter24 frågar honom vad han tycker om synkarna så säger han så här:

– Jag tyckte att det var jätteskönt och förlösande att sitta i synk. Speciellt efter sammanslagningen eftersom då var vi ju en minoritet mot en majoritet, jag, Gustav och Karin efter att Mark hade åkt, och kände oss väldigt utsatta. Vi visste att vi tre var dem som alla ville ha ut och vi hade inte möjligheten i gruppen att uttrycka hur vi kände och ville. 

Han fortsätter:

– Så att sitta i synk var så förlösande för då helt plötsligt fick man säga vad man tyckte och uttrycka det. Jag känner att jag verkligen fick fram det jag ville, sen klipper de ju ihop synken. Men jag skulle aldrig skylla på att klippningen får mig att se dålig ut, för det jag säger har jag ju sagt.

Robinson-Pelle avslöjar: Så ser relationen med Pål ut i dag

Därför rasar tittarna på Anders Lundin efter händelsen i Robinson

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!