Bruce Springsteen återvänder till Sverige nästa år
Bruce Springsteen återvänder till Sverige nästa år - Foto: TT

Klart: Bruce Springsteen kommer till Sverige nästa år

De svenska fansen jublar – Bruce Springsteen kommer tillbaka till Sverige nästa år. Han och E Street Band intar Ullevi för två spelningar i juni.


Bruce Springsteen är klar för två konserter i Sverige nästa år – den 24 och 26 juni spelar han på Ullevi i Göteborg. Senaste gången "The Boss" besökte Sverige var 2016.

För den som inte lyckas få biljetter till Göteborgsspelningarna är det även klart att han spelar i Oslo den 30 juni och i Köpenhamn den 11 och 13 juli.

Bruce Springsteen: "Vi ses där ute"

Med sig på världsturnén har han, som oftast, E Street Band, med bland andra Roy Bittan, Nils Lofgren, Stevie Van Zandt, Patti Scialfa och Jake Clemons i uppställningen.

Turnén 2023 är den första för Bruce Springsteen och E Street Band sedan The River Tour som avslutades i Australien 2017.

"Efter sex år ser jag fram emot att få träffa våra fantastiska och lojala fans nästa år. Och jag ser fram emot att återigen dela scenen med legendariska E Street Band. Vi ses därute nästa år – och bortom det", säger Bruce Springsteen i ett pressmeddelande.

Då släpps biljetterna till Bruce Springsteen 2023

Springsteens senaste album "Letter to you" kom 2020. Biljetterna till Sverige-konserterna släpps den 30 maj klockan 10.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!