Joakim Lundell om framtiden med Jonna: "Veckor eller månader"

Joakim Lundell ser ljust på livet med Jonna Lundell – det avslöjar han i en ny intervju.


Det var i början av augusti som Joakim Lundell, 31, och Jonna Lundell, 23, meddelade sina fans att de bestämt sig för att göra slut. Men paret, som gifte sig 2016, hade inga planer på att skilja sig från varandra.

Något som har skapat stor förvirring bland deras fans. I en lång intervju med Dagens Nyheter berättar nu Joakim om hur han ser på framtiden med Jonna.

– Vi pratar hela tiden om hur vi känner. Man får inte chansa om man älskar någon så här mycket, och ha varandras liv i sina händer, säger Joakim till Dagens Nyheter.


Joakim och Jonna Lundell på omslaget av DN Kultur. Joakim delade med sig av den här bilden på sin Snapchat under fredagen.

I intervjun berättar han även att han hoppas att de ska kunna bli ihop igen – kanske om ett par veckor eller månader.

Joakim och Jonna har inte heller gett upp drömmen om att bilda familj. Paret har skickat in blanketter med ansökan för att adoptera.

–  Jag har tänkt att vi förmodligen redan är körda. Med vår historia och hur öppna vi har varit med allt. Och det river upp saker i mig att dömas efter vem man är på papperet igen. Och det gör mig arg att de kanske aldrig kommer fatta att hon och jag skulle bli världens bästa föräldrar, säger Joakim Lundell i intervjun med Dagens Nyheter.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på parets Youtubekanal?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.