"Ex on the beach"-Robin om Julia: "Vi är inte ihop"

Julia har tatuerat hans namn på sitt ben och de hånglar på sociala medier – men Robin säger nu att de inte är par.


"Ex on the beach Sverige"-deltagarna Julia Markham, 21, och Robin Johansson, 22, beter sig som ett kärlekspar på sociala medier med hångelbilder och mycket annat.

Julia har dessutom tatuerat in Robins initialer på sitt ben, och till Hänt har hon sagt att de är ett par.

Men Robin känner annorlunda. Till Hänt säger Robin att han älskar Julia men att de inte är tillsammans.

– Med tiden kan det kanske bli något mellan oss, för hon är min bästa kompis och den bästa jag vet. Men just nu känns det som att vi inte är där än, det är inte 100 procent bra. Jag behöver mer tid, säger Robin till Hänt.

Anledningen till att Robin känner att deras relation nu är "helt fucked up" beror på att han nu har sett i "Ex on the beach" att Julia inte haft honom som förstahandsval bland killarna i programmet.

– Jag har träffat en annan tjej efter programmet också. Jag och Julia var bara kompisar och kk när vi kom hem, vi flirtade och var med andra också. Nu har det blivit så jävla jobbigt, eftersom det en gång var okej att flirta med andra men inte nu. Det är mycket bråk och det är lite oklart vad vi egentligen är, säger Robin till Hänt.


Dramatiskt med andra ord!

Ex On The Beach-paret chockar fansen med rasistisk video

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.